Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter

bogdy165

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdy165

3

• Jimmy

1

• massacre122

1

• mariobe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

in primu rand ce ohm vrei sa scoti din boxa aia ca ala nare ohm si automat ai stricat ohm care ii aveai la boxa doar daca aveai pana acum tot piezoo nare nimica si 2 dac ai filtru cu 2 sau 3 cai il pui fara condensator doar daca e prea tipator si o sa fie ca e piezzo pui un condensator 3 uf 100v.dac am gresit cu ceva va rog corectati ma.

Link spre comentariu

si eu am tot piezo,daca le cumperi de la un magazin de articole de genul acela roaga-l pe vanzator sa-ti de-a si condesatori pt el,banuiesc ca nu vei face comanda la acel site doar pt piezo,ele se gasesc mai in tot locul

Link spre comentariu

poti sa-l legi pe iesirea de tweeter a filtrului, in serie cu o rez. de 4.7 ohmi, si in paralel cu piezo-ul mai pui o rez. de 3.3 ohmi.ambele rez. trebuie sa fie de minim 5W. asta o sa respecte impedanta filtrului de 8 ohmi, si o sa atenueze tweeterul sa nu tipe.

Link spre comentariu

Leam legat normal si se aud bine.Exista riscu ca la putere mai mare sau sa mearga o noapte intreaga sa se arda la volum acceptabil?

Nu prea cred sa se arda piezo'ul ala usor, depinde ce amplificator ai. Piezo'urile merg doar in tensiune, daca scrie pe ele "150W" inseamna ca suporta tensiunea debitata de un amplif de 150W/8ohm.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări