adyyo Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Eu de exemplu nu folosesc nici folie PnP nici nu lipesc cu scotch...Pur si simplu iau o coperta de pe la o revista si printez direct pe ea. E foarte usor, merge de fiecaredata, si mai ales nu costa nimic din moment ce am o gramada de reviste prin casa. In poze e primu circuit facut cu imprimanta mea cea noua:X. Cu exceptia unor mici portiuni unde nu s-a lipit f bine tonerul(cred k mai trebuia sa tin putin fierul pe foaie...mai trebuie exersat la capitolul fier de calcat) a iesit destul de bine...zic eu. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Eu de exemplu nu folosesc nici folie PnP nici nu lipesc cu scotchN-ati citit tot sau atent, intrebarea mea se referea la folia de plastifiere, pentru a putea obtine inscriptionarea unor fete de cuti.Pentru circuite imprimate si eu folosesc copertile de la Integrame. Link spre comentariu
adyyo Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 N-ati citit tot sau atent, intrebarea mea se referea la folia de plastifiere, pentru a putea obtine inscriptionarea unor fete de cuti.Pentru circuite imprimate si eu folosesc copertile de la Integrame.Imi cer scuze. Am citit doar ce zicea domnul geomar si mi sa parut ca e vorba de circuite Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 N-ati citit tot sau atent, intrebarea mea se referea la folia de plastifiere, pentru a putea obtine inscriptionarea unor fete de cuti.Pentru circuite imprimate si eu folosesc copertile de la Integrame. Imi cer scuze. Am citit doar ce zicea domnul geomar si mi sa parut ca e vorba de circuite Eu am ajuns 100% in ceata. Dar daca aveti intrebari legate de imprimante/tonere/cartuse, poate va pot fi de ajutor. Regards, Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Dar daca aveti intrebari legate de imprimante/tonere/cartuse, poate va pot fi de ajutor. Intrebarea mea era, ce parte a foii intra in contact cu cuptorul la imprimanta laser,cea pe care este depus tonerul, sau pe verso. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Cuptorul este numit în englez? Fuser, termenul însemnînd "ceva care une?te prin topire".Tonerul este fixat prin topire local?, el intrînd în fibrele superficiale ale hîrtiei. Pentru asta, înc?lzirea trebuie f?cut? pe partea cu toner, pentru c? o imprimant? poate imprima ?i pe hîrtie (cu bun? conductivitate termic?) dar ?i pe carton (conductivitate termic? medie) sau folie (conductivitate termic? slab?). Dac? s-ar înc?lzi pe partea opus? tonerului, atunci nu s-ar putea garanta temperatura la care s? fie adus tonerul.O temperatur? prea joas? împiedic? fixarea, ?i o temperatur? prea ridicat? fie arde hîrtia, fie degradeaz? tonerul.Din cîte ?tiu eu temperatura de fuziune a tonerului este de 205-210 grade Celsius. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum