Cilibiu Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Stiu asta dar am preferat sa le las la marimea lor ca sa se observe calumea conzi, ca altfel le faceam la rezolutie mica si le uploadam direct pe forum!Oricum mersi mult de sfaturi! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 de curiozitate , vreti sa imi spuneti si mie , va rog , diametrul si inaltimea cilindrilor asa zisilor condensatori de 10000 de uf...? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Eu cred ca difera de la producator la producator! Eu cel putin asa cred ca am mai multi de la diferiti producatori si difera si la diametru si la inaltime! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 S-a referit in special la condesatorii tai,ca sa ii poata compara cu altii Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 diametrul si inaltimea cilindrilor asa zisilor condensatori de 10000 de uf...?Nu sa referit numa la condesatori mei , a zis "zisilor" nu "conzilor tai".Daca vrea eu ii zic diametru si inaltimea! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 masoara te rog conzii, ca sunt si eu curios. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Conzi care sunt si in imagine mai sus cei de la mivarom au 5cm inaltime si 3cm diametru!Mai am uni de la conexelectronic care mau costat cam scump, ii masor si pe aceia dar doar sa dau de iei, stiu ca difera, sunt mai grosi si mai scunzi in inaltime. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum