ghettoman Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 ai retinut...nu? :lol: te duci cu shurubelnitza la aia intai ii cerzti ca nu au scris pe shalele aparatului "bey boule pui aici matale siguranta de 15 amperi...ai inteles" dupa aceea il cintaresti,dupaia il desfaci te uitzi prin el masori trafoul sa vezi de ar putea duce 3000 de w.dupa accea il inchizi si daca e in specificatzile tehnice il cumperi.daca nu.....il bagi pe un sinus il dai la maxim , masori ori cu un ampermetru cit suge de la priza...asha sa ai o idee cam de cit ar fi...iar daca vrei sa fi mai exact pui ieshirea pe un oscil;oscop sa vezi ce tensiune obtzii.si daca itzi place...il cumperi :wink: Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Se pare ca domnu Ghettoman si-a facut o activitate mai nou sa ma caute si sa ma contrazica.Cu ajutorul unui osciloscop sau vu-metru de buzunar poti determina aproape instantaneu puterea muzicala maxima, RMS... nu iti trebuie nici macar boxe, decit daca vrei sa fii sigur (sa determini cu precizie RMS).Oricum o statie care nu specifica consumul maxim pe spate si valoarea sigurantei de la sursa de alimentare dar specifica ceva de genul 'Designed in USA' suna deja a produs pur comercial si nu de performanta.Nu are decit ghettoman sa o cumpere eu nu sunt de aceiasi parere cu el.Prima impresie a mea este negativa.Eu dupa consum imi dau seama cit scoate statia si ca in totdeauna pe statii scrie ca scot mult mai mult decit consuma si uite asa le mai prind cu minciuna. Din acest motiv unele statii nu specifica pe spate nimic de consum ca sa nu le prinzi cu minciuna. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 apropo la mine pe alto macro 830 scrie maxim consum 1280 w ! asta scrie pe spatele amplificatorului in dreptul cablului de alimentare ! e dar trafu este de aproximativ 600 w asa ca de asta ce mai ziceti ? Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Pai trafurile sunt concepute pentru puteri medii dar pot rezista si la dublul puterii lor cu randament mai scazut pentru perioade scurte de timp-citeva minute(incingere puternica). Pe principiul acesta functioneaza transformatoarele de sudura cu functionare intermitenta.Oricum transformatoarele toroidale duc puteri mari la dimensiuni reduse. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Am desfacut mai multe DAP-uri . Sunt construite minimalist .Acel model scoate cam 700w rms cu un singur canal in functiune si 2 x 620w cu ambele canale puse pe dummy load de 3,9 ohm . Am primit aceste informatii de la un amic din Olanda care se ocupa cu vinzarile de aparatura profesionala . Treaba lui este sa masoare si sa testeze orice scula intra in reteaua de vinzari unde lucreaza el .Amplificatorul este destul de asemanator cu EP2500 de la Behringer dar transformatorul este putin mai mic ( cam 1200VA ) . Constructia este frumos facuta si suna bine pentru banii acestia .Amplificatorul este facut in China de aceeasi companie care fabrica si T-Amp ( vindute de Thomann ). Firma Palladium nu mai exista de mai mult timp . Brandul a fost cumparat de olandezii de la DAP . Acestia sunt niste comercianti in genul celor de la Stage Line/Monacor care nu fabrica nimic , cumparind chestii gata facute pentru ei si branduite cu marcile lor . Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Multumesc mult dane pentru raspuns. Cred ca era cam de asteptat... era prea frumos sa fie adevarat... Si totusi ... o intrebare... daca se inlocuieste transformastorul cu unul de 3000W (aceleasi tensiuni evident) este capabil etajul final sa scoata 2x700W @8ohm ? sau si acesta este subdimensionat? (inclin sa cred ca este si el subdimensionat...:() Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 binenteles ca este subdimensionat, ca doar nu erau nebuni sa bage tranzistorii numai ca sa traga la cantar :lol: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Daca tot e vorba de amplificatoare ! Cu ce as putea schimba amplificatoru alto macro 830 ? sa fie poate mai bun la sunet si ceva putere mai mare cam 300 400 w in 8 ohm ! si la diferenta de pret sa nu depaseasca 10 mil ! Multumesc pentru sfaturi anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 multumesc tuturor de raspunsuri! subiect inchis! Link spre comentariu
Postări Recomandate