Vizitator Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ...saptamina asta fac un traf de iesire identicconstruiesc un canal(pe masa)... Chiar sînt curios. Ce bine ai gindit !...,vrei sa fac si eu unul tot dupa aceleasi date...si configuratie...?(ca mi_a venit mosorul cu sirma de 0,35 Cu, adica 0,38mm-Cu-Em)... Am si ceva tole...,o sa le duc la analiza ,perechi de 6n13s nu_i o problema...,sau puterea mea nu_i acreditata ?!(fiind sinus si "nelimitata",nelimitat sinusul vreu sa spun care va genera puterea ,sau discutam de sinus transformat prin limitare in SQW ?!SAU TRAPEZ MA ROG , CE O MAI FI ACOLO...ca forma de unda pervertita si nedefinita ,transformatorul ala de iesire asa cum sint datele nici daca va fi pus secundarul in scurt nu va genera atita putere , poate pt situatia secundar in scurt -puterea respectiva va fi generata in primarul lui sau lampi finale ). Pardon monseur ,cu scusa ca asa si pe dincolo acum vreti sa-mi furati brevetu'..!? : acum m-am prins de figura macar a fost utila la ceva "obraznicia" mea ....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Nici poveste domnule ,glumeam... de regula nu fac replici(am spus de REGULA ca sa fiu bine inteles ),asta nu inseamna ca a replica ceva ar fi un lucru rau ! sau nu ar avea folos=sens=etc...,Oricum ar trebui sa i_ti rezervi dreptul de autor(daca ar fi o chestiune "serioasa") in situatia in care doresti sa nu existe replici decit cu acordul expres...(bine...,tot in spirit de gluma ,dar poate fi si serios). Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Nici poveste domnule ,glumeam... de regula nu fac replici(am spus de REGULA ca sa fiu bine inteles ),asta nu inseamna ca a replica ceva ar fi un lucru rau ! sau nu ar avea folos=sens=etc...,Oricum ar trebui sa i_ti rezervi dreptul de autor(daca ar fi o chestiune "serioasa") in situatia in care doresti sa nu existe replici decit cu acordul expres...(bine...,tot in spirit de gluma ,dar poate fi si serios).Aici pe forum pentru mine TOTUL e in spirt de gluma ...treburile cu adevarat serioase le fac aici....(in laboratorul meu) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Asadar revin cu noutati (credea cineva ca renunt asa usor..?!. ) in curind poze cu o varianta(comerciala) imbunatatita ....ledurile verzi pt control biass si echilibrare... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Cum am promis ... acesta e modelul urmator cu control biass ...aceleasi tuburi finale 6h13c si o varianta 2x50w cu 6550 ca finale alimentat la +620v la acest model am iesiri 4-8 ohm si in mare conceput pe aceasi filozofie... stby temporizat bias reglabil protectii la supracurent pe fiecare final si termica pe alimentare(TA) ... Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Arată feroce! Bravo! Cred totuşi că la +620V e mai mare puterea cu 6550 de 50W. Tuburile de atac 6H6 cred că merg lejer acolo. Sau modestia e de vină? Cît e Raa? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Raa 3k home made (8 sectiuni primar si 4 secundar) si 16cm patrati la trafuri ,desigur se pot optine usor prin marirea sectiuni la 24cm --70-80w dar asa a fost comanda....+ ca trebuie redimensionat si trafo retea corespunzator aici are 24cm si e la limita as spune(loate separat fiecare canal scoate si 60w sinus dar impreuna trage mult curent din sursa si-mi cade tensiunea anodica cu peste 15%,...) ,tot pt protectie am alimentat lampile finale 2 cite 2 in serie ,driverul cu 6h6p e optim din toate punctele de vedere....sensibilitatea e de cca 500 mv la intrari ,am si 2 iesiri line out la cererea clientului pt eventuala pilotare a altor finali ....in aceasta modalitate se intrerupe alimentarea filamentelor pe tuburile finale pt un consum cit mai redus ...in ansamblu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Si inca o alta varianta ... cu finale ...6p3c-ev si drivere...ECC35 in principiu identic cu predecesorul mai putin faptul ca are o intrare dedicata pt un prephono extern ...voi reveni cu amanunte daca intereseaza pe cineva.. Tensiune anodica +470v Putere iesire: 2x32w sinus/8 ohm in banda 30 hz...22khz sensibilitate 0,6v/100k 2 intrari linie....+ o intrare speciala phono pe aceasi mufa semnal si alimentare pre-phono MM.......fil+anodica (pe baterii reincarcabile) Link spre comentariu
vaska2222 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Si inca o alta varianta ... cu finale ...6p3c-ev si drivere...ECC35 in principiu identic cu predecesorul mai putin faptul ca are o intrare dedicata pt un prephono extern ...voi reveni cu amanunte daca intereseaza pe cineva.. Tensiune anodica +470v Putere iesire: 2x32w sinus/8 ohm in banda 30 hz...22khz sensibilitate 0,6v/100k 2 intrari linie....+ o intrare speciala phono pe aceasi mufa semnal si alimentare pre-phono MM.......fil+anodica (pe baterii reincarcabile) spune-ne si noua care sunt diferentele de sound intre cele 3 modele si care este mai pe gustul tau! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Diferenta de tonalitate e evidenta ca si puterea de altfel insa o impresie aparte mi-a lasat modelul cu 6H13C primul...am remarcat un raspuns la frecvente base remarcabil cu o dinamica f buna.......pe de alta parte si ultimul model prezentat are un sound cu o transparenza deosebita ....e inca in probe .Azi imi vin niste boxe mai bune (cu propietarul lor ) si voi face alte teste.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Si 3 ampuri....pt probe Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Si inca o varianta si cu control de ton (inalte si basii) impreuna cu pre phono cu 2 tuburi ecc86 alimenta la...baterii de fapt un acumulator de 12 v/1,4A sigilat...gain-ul preului cca 100........... brum alimentat la baterii ........inexistent si amplificatorul ....cu volumul la maxim brum putin sesizabil dor cu urechia lipita de boxa Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Ah, meşterul gabriele nu ne mai lasă să respirăm, cu cîte realizări are. Aplauze din nou! Invidiez pick-up-ul Thorens. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Sold out.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum