Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Pai eu prind multe vechi dar le stiu si cele cu lac.. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Am reusit foarte greu.si nu este foarte vechi doar din 1991 Link spre comentariu
Mikrosha Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re-invii topicul asta din 2005 ca ma chinui ca apucatu' sa desfac un traf. E16, 3 cm grosime.Am luat asta din targ cu 10 RON. Miezu-i splendid, tine foarte sus in frecventa, vreau sa-l rebobinez pt final cu lampi 30W, si ar fi pacat sa-l stric incercand sa-l desfac. D-asta va cer dumneavoastra ajutorul. Am scos I-urile mai intai. Pentru E, am incercat tot ce se putea: am tras cu patentu de tola aia in timp ce-l tineam cu un lemn cu picioru', am pus ulei sa iasa tola mai usor, l-am pus in frigider cica sa se contracte, am batut tola din directia opusa sa iasa, DEGEABA! Ba mai rau, i-am distrus nitel carcasa si am zgariat cateva tole. Tola din imagine, am adus-o in halu ala ca sa o pot apuca mai bine...si pare ca incepe sa se rupa din margini :smt009 Nu-i impregnat, deci n-ar avea rost sa-l incalzesc. Va rog, imi puteti da un sfat, ce sa mai incerc ca sa-l desfac fara sa-l distrug mai mult? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 asa am patit eu cu unul micut,pe care s-a topit carcasa :smt009 incearca sa-i scoti tolele la cald :smt102 Link spre comentariu
Mikrosha Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Mersi mult, Dr. L! :prayer: L-am lasat pe aragaz cateva minute la foc mic, pana pe la 80-90 de grade, apoi tolele au iesit foarte usor! N-am mai stricat nici una! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Inseamna ca totusi avea o usoara impregnare cu lac. Mai era o metoda, cu lasatul o zi intr-un vas cu Decanol, dupa care se scor repede tolele sa nu se intareasca lacul la loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum