Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum rebobinez un traf?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Re-invii topicul asta din 2005 ca ma chinui ca apucatu' sa desfac un traf. E16, 3 cm grosime.Am luat asta din targ cu 10 RON. Miezu-i splendid, tine foarte sus in frecventa, vreau sa-l rebobinez pt final cu lampi 30W, si ar fi pacat sa-l stric incercand sa-l desfac. D-asta va cer dumneavoastra ajutorul. Am scos I-urile mai intai. Pentru E, am incercat tot ce se putea: am tras cu patentu de tola aia in timp ce-l tineam cu un lemn cu picioru', am pus ulei sa iasa tola mai usor, l-am pus in frigider cica sa se contracte, am batut tola din directia opusa sa iasa, DEGEABA! Ba mai rau, i-am distrus nitel carcasa si am zgariat cateva tole. Tola din imagine, am adus-o in halu ala ca sa o pot apuca mai bine...si pare ca incepe sa se rupa din margini :smt009 Nu-i impregnat, deci n-ar avea rost sa-l incalzesc. Va rog, imi puteti da un sfat, ce sa mai incerc ca sa-l desfac fara sa-l distrug mai mult?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări