Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 am si eu 2 boxe unitra cu 3 cai la care difuzoarele de bas au menbrana rupta (menbrana nu garnitura din burete)diametrul lor este de 250mm garniturile le am de aici http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2907 Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 linkul nu merge,care e intrebarea? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Merge linkul. In link este o suspensie de cauciuc, sau rila de cauciuc, sau extensie. Nu sunt nici astia niste termeni prea prea, dar totusi un difuzor nu are nici o membrana si nici o garnitura. Are un con si suspenisa care nu e mereu din cauciuc, si conul e cel din carton, la cele "clasice". Se intelge mai bine asa...Daca ne intrebi cum se schimba rila de cauciuc, eu unul banuiesc si sunt destul de sigur ca nu e asa usor, eu nu cred ca se invata sa schimbi o rila la un difuzor fara sa fi avut alte experiente si fara sa fi stricat vreun difuzor, 2 3... Sau, cine stie, daca vrei sa iti incerci norocul... Daca nu, exista centre unde se repara asa ceva si nu costa o avere (cred). Asta a fost parerea mea, nici eu nu am reparat asa ceva niciodata dar eu nu as incerca din prima pe un difuzor bun, la care tin...PS In teorie e usor, dar practica... Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 sincer si eu sunt in posesia unor difuzoare de 300mm care au suspensia aceea din hartie dusa de timp si ma gandeam daca as pune o asemenea garnitura ar mai functiona la parametri lor de alta data sau macar apropiata Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Tot o cîrpeal? va rezulta, se schimb? caracteristicile difului, dac? a avut rilele din hîrtie, înseamn? c? era mai rigid în deplasare conul, cursa mai mic?, frecven?a de rezonan?? mai sus, etc. Cu o nou? margine de cauciuc va fi mai ''moale'', o s? fluture la volum mare, poate sare de pe bol?. Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 suspensia(garnitura) era din burete iar menbrana (conul)din hartie Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 si daca te uti pe mivarom o sa vezi ca tot asa le zic si ei (Garnitura difuzor 250mm) nu le-am scos eu de la mine denumirile astea Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 intrebarea este unde gasesc sa cumpar (menbrana)conulpe internet Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 http://69.16.203.67/~tonsilr/Drivers/GDN2540312.htm acesta este difuzorul ca al meu si dupa cu se vede suspensia nu este din cauciuc Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 intre timp am reusit sa fac rost de un dif cu aceleas dimensiuni ale conului si l-am inlocuit (conul)la unul dintre dif(problema la ele era ca la volum mai mare trasneau pentru ca erau lovitesi a 2 aspectul urat. la celalalt am rezolvato aplicind lac pe el.nu mai trasneste dar este urat Link spre comentariu
Vizitator steghy Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 eu am reparat peste 10 perechi de gen unitra ! cum ai aflat mai devreme nu e usor . te sfatuiesc sa ai mare grija ...difu trebuie demontat,mai intii dizolvi adezivul burdufului (partea de pinza care se afla sub con ) cu un diluant puternic (auto )si apoi calota din mijloc ! dupa c ai desfacut lipesti membrana noua (garnitura... suspensia.....)dar cu mare atentie sa nu o montezi diform ! masori interiorul membranei si ext conului....le scazi si imparti la 2 (suprafata ce tre lipita ) dupa ce s-a uscat lipesti burduful si garnitura !sa pregatesti distantieri pt bobina !poti pune film de aparat foto! sa ai grija sa montezi firele de vibratie in dreptul conectorului................ Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 okai dreptate se centreaza greu .dar eu nu deslipesc burduful de bobina doar rup menbrana si apoi incalzesc adezivul cu care este lipita de bobina cu ciocanaul de lipit si apoi se desface destul de usor iar bobina ramane lipita de burduf .si ca sa il centrez introduc carton de la coperta de caiet in interiorul bobinei iar dupa ce lipesc menbrana il scot si ramane o distanta uniforma intre bobina si (nu stiu cum ai zice)fierului din interiorul ei :datu sti unde gasesc sa cumpar (menbrana)conulpe internet? Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Am achizitionat si eu o pereche de boxe Unitra de 150W bucata si mi-am inlocuit suspensia la difurile de bass.Functioneaza excelent. Cu toate astea, am vazut ca SE GASESC DE CUMPARAT ! Cand stau mai bine cu timpul si cu banii, am sa achizitionez doua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum