meeteeka Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Buna seara si "La multi ani!"am primit de la un coleg, asa cum scrie si in titlul post-ului, doua perechi SDT9202 (printre multe altele)... acuma... eu m-am cam saturat de integrate idioate (sau poate sunt eu prea praf) care se duc vazand cu ochii in timpul functionarii si vreau sa-mi fac un amplif cu tranzistorii mai sus mentionati. nu vreau ceva complicat ca imi prind urechile si nici ceva care sa sparga plamanii-n vecinul din celalalt capat al strazii; un 20-25 W/canal/8 oameni e suficient.saru'mana anticipat si un an plin de "succesuri"!!! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Orice schem? cvasicomplementar?, cu alimentarea de maxim +/-35Vcc ?i de preferat ptr sarcin? de 8 Ohmi. ??tia erau ?i prin ampliful A350. Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 de acord... dar de unde iau o schema?!?! Link spre comentariu
oficemircea Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Incearca aici. viewtopic.php?f=5&t=20181 Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 saru'mana mult... am gasit ce cautam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum