sorinpavel Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani celor care poarta numele de VASILE.Sa fie sanatosi si sa mai dea cate un raspuns pe forum.In special pentru ZVASILE.LA MULTI ANI Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani Vasile ! si toti Vasile. multa sanatate :bere: :bere: :bere: Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 La multi pentru totii care poarta numele Vasile, dar si pentru restul membrilor. Link spre comentariu
__farad__ Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 LA MULTI ANI VASILEAbia acu' mi-am adus aminte cum se deschide pc Deh asa-i cu paharu' spart pui in el si nu sta plin Sanatate si noroc tuturor icon_jook :partyman: :bere: Link spre comentariu
morarul Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 La multi ani tuturor ce poarta numele de Vasile !La multi ani tuturor membrilor forumului !La multi ani tuturor romanilor ! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 :bere:. . . . . . . . . Link spre comentariu
boederyakumo Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Las si eu un mesaj pentru cei cu numele de vasile si vasilica.De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum