Vizitator florilid11 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Salut! Am un radio casetofon Grundig Aura v3 ,de pe un Seat,l-am primit de la un prieten care l-a schimbat pt ca s-a blocat ,el ne stiind codu de activare.As vrea daca puteti sa ma ajutati sa-i gasesc codul.Acum apare pe afisaj SAFE 2.Seria esteSEZ2Z62110661.Daca trebuie citita memoria EEPROM cum se citeste? Ce este Dump-ul?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Daca este cel din imaginea alaturata http://codedradio.info/show.php?p=pics/ ... %20%20wide codul este in memoria 24LC16. Pentru citit iti trebuie un cititor/programator de memorii (ex: Pony Prog, Willem; soft+interfata necesara) Dump-ul este continutul memoriei care este salvat sub forma unui fisier . Link spre comentariu
Vizitator nspro Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Salut! Sper sa nu gresesc ca postez aici, am un cd aura care nu mai prinde nici un post de radio, mai facea chestia asta dar isi revenea relativ repede dar in ultima vreme nu mai merge deloc pe nici o banda de frecventa. Am verificat antena e ok ma gandesc sa nu fie ceva din soft-ul lui sau chiar ceva hardware. Se poate reseta din combinatie de butoane toate setarile la el sau ce sa-i verific? Multumesc de ajutor Link spre comentariu
ollync Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Nu stiu sa fie vreo combinatie de reset din butoane, dar cred ca cel mai bine este sa verifici daca nu are lipituri reci la tuner. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 posteaza aici si vei fi ajutat............ viewtopic.php?f=17&t=7851 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum