Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Indesit WIL85

gymy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

4

• dorofteius

2

Chiar nu are nimeni?L-am gasit pe un site master-tv.com dar nu stiu cum se da jos de acolo.A-mi cere un user si un pass.M-am inregistrat pe forumul lor si tot nu ma lasa sa descarc.Poate sa ma ajute cineva?Multumesc.Pe undeva scria ca dump-ul de la 85 e identic cu cel de la 105.O fi adevarat?

Link spre comentariu
Vizitator technoart

Va salut si la multi ani :101 .Am si eu aceeasi problema cu masina (de spalat ) a unui prieten.Semnalizau led-urile indicand o eroare pe care la vremea respectiva, nici el si nici eu, nu am stiut sa o interpretam.Am citit continutul eeprom-ului (in atasament) si banuind ca este "alterat" l-am schimbat cu alt continut luat de pe net (WIL85 EX BG S-N.......) si cu asta masina nu mai semnalizeaza ,led-urile stand aprinse toate :speriat si bineinteles ca nu misca nimic,este moarta.Imi puteti spune daca este corect bin-ul care era in eeprom? Are rost sa incerc si cu alt bin?Aveti un bin functional ptr. WIL85 fara nici o terminatie?Masina este Indesit WIL85 si atat,fara nici o terminatie.Apropo de cele doua bin-uri postate de dorofteius,am incercat sa le deschid dar imi da eroare,cred ca este ceva in neregula cu arhiva.Stima si astept vesti

Link spre comentariu
Vizitator technoart

E clara treaba,comparand diverse dump-uri mi-am dat seama ca eepromul si implicit continutul lui original nu are nimic.Probabil bin-ul care l-am scris in locul celui original nu este compatibil cu masina.Voi rescrie eepromul cu binul original si voi incerca sa interpretez codul de eroare pe care il semnalizeaza led-urile.dorofteius ,asa este,imi cer scuze .Acum am alta intrebare,cum pot interpreta 'clipocelile' led-urilor si unde gasesc un tabel cu erorile la acest model.Vreau sa fac un prieten fericit.Stima si respect.

Link spre comentariu

La mine a mers numai unul dupa ce i-am schimbat terminatia din wil85ex.te.bin in wil85exte.bin.Folosesc icprog si programator JDM.Daca incercam sa deschid dump-ul asa cum e a-mi dadea eroare I\O .Maine o sa postez eu tabelul cu erorile de la indesit.Inca o data multumesc pt dump.

Link spre comentariu

E clara treaba,comparand diverse dump-uri mi-am dat seama ca eepromul si implicit continutul lui original nu are nimic.Probabil bin-ul care l-am scris in locul celui original nu este compatibil cu masina.Voi rescrie eepromul cu binul original si voi incerca sa interpretez codul de eroare pe care il semnalizeaza led-urile.dorofteius ,asa este,imi cer scuze .Acum am alta intrebare,cum pot interpreta 'clipocelile' led-urilor si unde gasesc un tabel cu erorile la acest model.Vreau sa fac un prieten fericit.Stima si respect.

Link spre comentariu
Vizitator technoart

Multumesc pentru tabelul de erori.Si la mine au mers dupa ce am modificat denumirea si am constat ca este identic (cu mici modificari) cu cel care il aveam eu pe eeprom ,deci diagnosticul pus de mine, cum ca ar fi eeprom-ul bulit ,pica.Acum cu ajutorul tabelului cred ca voi reusi sa pun un diagnostic corectStima si respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări