ionescu liviu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Cm Punk vlad, boxele nu "scot" wati, amplificatoarele scot wati si boxele consuma wati si produc decibeli. Iar in functie de sensibilitatea difuzoarelor unele boxe produc mai multi decibeli la o putere iar alte boxe produc mai putini decibeli la aceeasi putere, deci nu puterea amplificatorului conteaza 100%. Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 da cu boxele am sa vad eu ce fac ..nui asta problema .... faza e ca cutia nu o sa fie din tabla cu aluminu ..o sa fie din ceva mai "dur"...apai dc dracu pe boxe scrie 15w sau alte valori ?????....am o boxa http://home.arcor.de/los-bartos/standlautsprecher.html voi ce spune e buna ..poate fac rost si de cealalta boxa ..da problema e ca functioneaza doar ala 2 difuri mari ..ala 2 mici i duse ..da o sa le schimb..MS pt incurajari babic Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Pe boxe este specificata puterea maxima la care pot fi folosite in siguranta, peste acea putere se pot arde difuzoarele ei. Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Pe boxe este specificata puterea maxima la care pot fi folosite in siguranta, peste acea putere se pot arde difuzoarele ei.da nu am sa le folosesc la maxima pe la 80-90% e ideal la o petrecere ..dar daca fac rost si de cealalta pereche am sa le pune ..dar pana atunci le tin pe astea tesla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum