Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 eu drept sa va spun nu mas complica cu casetofonul ala ....as prefera sa imi cumpar amplificatorul ala de mai sus a lu babic2005.....voi ce spuneti sar merita sal cumpar Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 pai nu ti-am zis ca jucaria aia chiar merita?daca face un pret bun e pacat sa nu o iei Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 70 lei ..mie mi se pare chiar un pret bun ...si arata si bine Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 mai am o intrebare am ..o pun aici ca sa nu mai deschid alt topic..cn stie cum sa fac un tel sony ericsson w302 sa se auda mai tare..inafara de sa ma duk la setari dupaia la egalizator si sal dau la maxim Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 da asta e deplasata rau,nu are treaba cu boxele si difuzoarele,trebuie sa cauti pe la telefoane,din cate stiu eu se poate umbla in soft,de ex: eu am fost la cineva cu un k750i si mi-a schimbat driverul de camera si sunet,puteam face poze cu manual focus(super marfa)dara fara cunostinte nu te poti baga tu,nu e chiar usor pt un incepator,ps:pretul e ok,cum faceti combinatia,am vazut ca sunteti din orase diferite Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 mai am o intrebare am ..o pun aici ca sa nu mai deschid alt topic..cn stie cum sa fac un tel sony ericsson w302 sa se auda mai tare..inafara de sa ma duk la setari dupaia la egalizator si sal dau la maximCauta Sony Ericsson Acoustics si gasesti. Insa eu zic intai sa'ti iei niste casti mai bune, s'ar putea sa nu ai nevoie sa modifici softul. Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 cu amplificatorul ..am rezolvat..o vb tata cu un coleg de la el de la servici care se pricepe la chestii de astea...seful lu taicamiu are 2 boxe facut din lemn cu dfuzoare ..in total amandoua boxe scot 500w 250w pe bucata ..si au amplificator de 50w si se aud tare da nu se aude bassul ..da la astea tesla daca pun 20w sau 25w se aude bassul ..da calumea...si cu telefonul nu am nevoie sa se auda tare in casti eu am nevoie in difuzorul ala care se aude cand suna telefonul ;) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 si cu telefonul nu am nevoie sa se auda tare in casti eu am nevoie in difuzorul ala care se aude cand suna telefonul ;)Asta se face usor din acustice. Partea mai grea e sa inveti cum sa salvezi modificarile pe telefon fara sa'l strici. Inainte sa faci orice modificare de soft fa un backup la GDFS, daca il ai pe ala telefonul se poate recupera din orice problema pe care o poate produce softul.Daca vrei iti dau eu programele, da' sa inveti cum sa le folosesti e treaba ta. Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 si cu telefonul nu am nevoie sa se auda tare in casti eu am nevoie in difuzorul ala care se aude cand suna telefonul ;)Asta se face usor din acustice. Partea mai grea e sa inveti cum sa salvezi modificarile pe telefon fara sa'l strici. Inainte sa faci orice modificare de soft fa un backup la GDFS, daca il ai pe ala telefonul se poate recupera din orice problema pe care o poate produce softul.Daca vrei iti dau eu programele, da' sa inveti cum sa le folosesti e treaba ta. id meu ferrari_f450spider ..da ce inseamna backup la GDFS Link spre comentariu
Vizitator mikeydima Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 vreau sa stiu si eu puterea(w) a lui tda2020.am gasit k e de 10w dar e prea putin la cum se aude sunetul...ce diferenta e intre w reali acustici electrici etc... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 vreau sa stiu si eu puterea(w) a lui tda2020.am gasit k e de 10w dar e prea putin la cum se aude sunetul...ce diferenta e intre w reali acustici electrici etc...20W scoate. Puterea acustica depinde de sensibilitatea boxelor. Link spre comentariu
Vizitator mikeydima Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 boxele sunt de 8 ohmi 63-18000hz wati nu stiu cat duc Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 puterea acustica se calculeaza in functie de eficienta difului/incintei,si in termeni simpli ea este ceea ce se transforma din puterea electrica in sunet.Culmea, se masoara tot in w ,dar ea are valori f mici raportat la puterea electrica(difurile au eficienta mica in general,cele hi-fi de obicei sub 1%,adica din 100w aplicati,99 se transforma in caldura,de ex, si numai 1 in semnal sonor).Nu are rost sa iti bati capul cu asa ceva deocamdata Link spre comentariu
babic2005 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 mikeydima, aiputea sa pui o poza a boxelor, sau macar sa vezi ce scrie pe difuzorul de joase, in general el este cel care da (sa zicem asa) puterea bioxei...deci nu e bine sa bagi mai mult decat ce scrie pe el.Parera mea este sa folosesti, alt integrat 2030,2040, de ce nu 2050, in ideea ca daca faci putin mai puternic etajul final, poti sa ii aplici o limitare (intre preamplificator-corector si etajul final)si in acest fel sa nu ai distorsiuni, cand te duci spre maximul preamplificatorului (statiei cum o vezi din exterior).O alta cauza pentru care sustin acest lucru ar fi fapttul ca aceste integrate nu au puterile reale (decat sa zicem cu acei 10% distorisiuni de care banuiesc ca nu vrei sa te apropii).O alta cauza ar fi incalzirea excesiva si pierderea basului cand te apropii de maximul "integratului"(ori daca tu ii pui limitare , statia ta cand o vei da la maxim, defapt amplificatorul final, va fi la jumatate din puterea lui si deci nu vei avea distorsiuni si nici incalzire excesiva, sunetul va fi cald si frumos) PS: am facut o comparatie destul de drastica...doar ca sa intelegi ideeaMai e o treaba, pe care am mers eu, si anume e bine sa ai de unde sa "dai" (chiar daca nu ti muzica tare), decat sa fie invers, sa trebuiasca mai tare si sa nu mai ai de unde, sau sa ai dar cu distorsiuni. Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 1 miam luat amplificator 2x500w http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 100 lei 2:un traf de ala mare care o costat 90 lei 3:un preamplificator si corector de ton 25 lei 4 si 50 lei manopera ..la coldegul ala a lu tata 5 tot ala mai vinde 2 difuzoare cu 40 lei ..si un alte preten de lu tata are o boxa de aia mare cu 5 difuzoare din care so ars 1 dif ...in total as face 6 difuzoare ..3 pe o boxa si 3 pe alta ..am sa pun si niste poza ..cred ca sambata sau duminica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum