Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 e las lua pe al 2 sau pe 3 ...2 nu e sump dar daca se ared boxe .mai degraba pe 3 ..da la astea imi da si placa pe care pun piesele Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 kiturile vin exact cum le vezi in poza, gata montate, iar puterea in 4 ohmi este aceeasi la ambele kituri. aia 40W pe canal care ii vezi la al doilea, sunt pe sarcina de 2 ohmi. pe 4 ohmi scoate jumate, adica 20W, ca si celalat, cu 10% distorsiuni Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 montajul e exact asa cum il vezi in foto, nu trebuie decat sa- pui firele de legatura Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 3803..care am sal comand pe asta ..dar sigur se va auzi bine.. adica eu vreau sase auda cam 90% din puterea boxelor si app eu ce pun in gaurile alea date de ei firele si ce inseamna 10% distorsiuni Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 am pus placa ai de sunte da nu mere am instalat driverul si tot nu...app daca cumpar un kit de ala mai este nevoie sal mai pun la boxele alea ..sau il pun direct pe mufa de la pc ;) plsss Link spre comentariu
babic2005 Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Pentru a avea un sunet bun ti-ar mai trebui un preamplificator corector de ton. Calculatorul da un semnal destul de prost, adica mai mult pe medii orice placa de sunet ai avea si de aceea trebuie ajutat sunetul cu un corector de ton. Eu am facut experimental un amplif de cca 20W cu tda2050,si preamplificator pe tranzistori. Daca doresti da un ochi aici in partea de jos a paginii, sunt si niste detalii constructive: viewtopic.php?f=5&t=28091&st=0&sk=t&sd=a&start=30 Id-ul meu [email protected], poate te pot ajuta mai mult, sau daca doresti sa scapi fara prea multa munca putem face un pret pt el, ca eu oricum il tin degeaba. Dar nu e musai, oricum te ajut daca ai ceva intrebari. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 am pus placa ai de sunte da nu mere am instalat driverul si tot nu...app daca cumpar un kit de ala mai este nevoie sal mai pun la boxele alea ..sau il pun direct pe mufa de la pc ;) plsssO fi stricata placa de sunet, nu'ti mai bate capul cu ea. Intrarea kitului o conectezi in calculator, iesirile evident la boxe. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 mai fa o poza si din spatele casetofonului sa vedem daca are vreo intrare pt AUX,eu zic ca te complici prea mult cu filtre kituri care de care mai pretentioase,daca nu i-ti facem casul ala ,eu zic sa te orientezi la jucaria colegului de mai sus ,cea facuta cu 2050,e mica si asta e avantajos langa calculatornu cred ca esti cel mai pretentios audiofil pe care il cunoastem iar daca ai fi nu ai asculta la pc muzica Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 pai ma gandeam sal cumpar ca e destul de bun Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 mariobe am facut niste poze cu spatele casetofonului 1: http://hi5.com/friend/photos/displayMyP ... =175735329 2: http://hi5.com/friend/photos/displayPho ... =216109860 Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 hmmmmmmm e greu de spus prima oara am zis ca sunt pt aux dar pot foarte bine sa fie si pt iesire pt amplif sau ceva,vezi daca ai pe butoane si intrare pentru auxiliar Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Alea sunt mufe de iesire In nici un caz auxiliar.Se conecteaza la statie de putere auto. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Alea sunt mufe de iesire In nici un caz auxiliar.Se conecteaza la statie de putere auto.ho,ho,ho hai sa dam cu bata,ce spui ca am avut un cd-p;ayer auto unde avea mufe de aux ca acelea plus inca doua pt iesire ampliffirma se cheama elite ,cauta sa te convingirepet totusi ca mai degraba sunt iesiri Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 hotarati-va o data.....da nu prea am nevoie de el (casetofon)am intrebat de curiozitate.doar daca se poate Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 se poate folosi ca amplif doar ca trebuie sa ai cunostinte minime sa intervii pe placa aia si sa scoti cabluri pt intrari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum