Vizitator Vasile Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Pai Vasile, asa ziceam si eu... tu la etaju 10 bagi modemu in priza si netu in el prin UTP, iar la 5 bagi modemu in priza si ai net tot prin UTP... deci fara alt provider.Intre timp am gasit siteu de care ziceam, http://www.digisoc.com/Eu vreau sa-mi trag net din calcul de la servici (am 2MB/s la el pe intern si 200kB/s pe international) si nu vreau sa pierd mult din viteza dar fara cabluri ca nu ma lasa seful Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Nu-i chiar asa de mare viteaz totusi... trebuia sa zici de la inceput de ce nu vrei cabluri... Totusi, cred ca poti rezolva problema cu doua placi de retea wireless... Si cred ca la asa viteze micute se baga si ele.. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Netcrusher : Stai linistit ca nu e asa mare problema diferenta de potential dintre blocuri...Clujul e plin de retele legate prin FTP iar principala cauza din care mor switchurile sunt traznetele. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 pai mor ca habar n-au aia care fac reteaua sa faca o impamantareiti spun eu am facu retele intre blocuri cu fpt cu impamntare shi rezista de 3-4 ani. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Si eu am cu un prieten intre blocuri, de 3 ani si n-am nici o problema Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Nu-i chiar asa de mare viteaz totusi... trebuia sa zici de la inceput de ce nu vrei cabluri... Totusi, cred ca poti rezolva problema cu doua placi de retea wireless... Si cred ca la asa viteze micute se baga si ele.. Mai citeste te rog primul meu post si vezi acolo ca nu vreau cabluri, nu mai postati aiurea daca nici macar nu cititi. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Netcrusher : Stai linistit ca nu e asa mare problema diferenta de potential dintre blocuri...Clujul e plin de retele legate prin FTP iar principala cauza din care mor switchurile sunt traznetele.Cred ca vroiai sa zici UTP ca FTP (File Transfer Protocol) nu prea are legatura ... :wink: Si in al doilea rand ca sa pui retea intre blocuri iti trebuie cablu STP care nu are problema cu traznetele :wink: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 predator daca este asa cum zici tu de mai toate magazinele de calculatoare shi accesorii vand "file transfer protocol" la metru? Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Predator, exista cablu FTP (Foiled Twisted Pair). De ce n-ar avea STPul probleme cu traznetele? Atat ca este ecranat, eventual nu are legatura cu liftul, dar daca trazneste in el, ii pe duca... Si pentru retele intre cladiri, Cisco sugereaza folosirea doar a fibrei optice. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Predator, exista cablu FTP (Foiled Twisted Pair). De ce n-ar avea STPul probleme cu traznetele? Atat ca este ecranat, eventual nu are legatura cu liftul, dar daca trazneste in el, ii pe duca... Si pentru retele intre cladiri, Cisco sugereaza folosirea doar a fibrei optice.M-am actualizat :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 problema nu e ca trazneste in el, e de la campul magnetic f puternic care induce curenti in cabluri si arde placi,. switchuri..etc.Daca nu pamantezi ecranul e jale. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Uite-te aici, despre disponibilitatea in RO, nu sunt sigur de nimic, daca trece pe la mine cineva cu banii, i le cumpar fara nici o problema (preturile pot varia f putin in + sau in -) Preturile sunt cu TVA cu tot... * LINK] Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=5036 Alte poze n-am gasit. Problema, cum spuneam si mai devreme, este ca spune ca bate 350m daca ai vizibilitate directa. Prin 5 etajex2=minim 10 pereti grosi de beton armat cu mult fier-beton nu cred ca razbate semnalul. poate daca prelungesti antena intr-un fel pe balcon/geam sau daca stai pe aceeasi scara chiar in casa scarilor. Altfel nu stiu daca merge. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Off topic: problema nu e ca trazneste in el, e de la campul magnetic f puternic care induce curenti in cabluri si arde placi,. switchuri..etc. Daca nu pamantezi ecranul e jale. Un pic de atentie... ca nu traim pe Jupiter ca sa avem campuri magnetice capabile a induce curenti ce distrug placi de retea... :lol: Poate ca este vorba doar despre tensiunea electrostatica si care produce asemenea probleme... 8) Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Ziceam si eu la plezneala cu campul magnetic...Oricum s-a intamplat de multe ori sa trazneasca afara si sa se duca pe apa sambetei porturile switchului de la mine din scara.Iar cand a traznit fix langa blocul meu s-a dus tot switchul ... :evil: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum