Valy86_86 Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 De cand ma stiu mesteresc la aparate electronice dar anul viitor m-am hotarat sa imi fac un atelier.pt cei care au deja puteti sa imi spuneti ce scule mi-ar ttrebui , ce aparatura , cum ar ttrebui amenajat si alte sfaturi utile. orice sugestie e bine venita. ajutati-ma ca in viitor sa pot ajuta la randul meu pe altii. multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 profesionist sau amator??? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 profesionist sau amator???...viewtopic.php?f=66&t=52149&p=455504#p455504Nu te arunca de la inceput la aparatura foarte sofisticata si scumpa. Pentru inceput iti ajunge minimul de scule necesar (citeva surubelnite si clesti, un letcon/pistol de lipit, penseta, o masinuta de gaurit pentru cablaje, o pinza de bomfaier, un multimetru) si hotarirea de a experimenta. In acelasi timp, cauta sa te documentezi, sa citesti cit mai multe carti de electronica si nu neglija fizica de la orele de scoala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum