Vizitator marek222 Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 salut am un ASUS F5 si am o problema la el: coolerul merge foarte repede si dupa un timp mi se inchide si leptopul. Ce pot sa-i fac sau daca nu sa-l duc la reparat cva de genul nustiu un raspuns as vrea si eu daca se poate. Mersimifty edit: am deschis subiectul, am modificat titlul, dar e prima ?i ultima oar? când fac asta, data urm?toare nu m? intereseaz? ce probleme ai, dac? topicul nu se conformeaz? regulilor forumului, ajunge direct la co?ul de gunoi!!!dac? nu ai citit înc? regulile, te-a? sf?tui s? o faci... "democra?ie" ?i "libertate de exprimare" înseamn? ?i îndatoriri, ?i responsabilitatea a ceea ce exprimi, nu numai dreptul de a fi ascultat!!! Link spre comentariu
walyd Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 salut si La multi Aniverifica intit cit de cald este aerul eliminat de cooler,sau temperatura pe procesor daca este mare peste 50-60 grade atunci se poate sa ai coolerul imbicsit cu pra si va trebui sa-l desfaci si sa-l cureti,iar la remontare pui si alta pasta de racire(siliconica)pe procesor si pe piesele care sunt in contact cu radiatorul care intra in cooler,daca are cauciuc termic de racire atentie sa nu il rupeti.Daca nu se rezolva problema se poate sa fie si procesorul,sa se incalzeasca ff puternic in timp scurt sau sa fie bun si sa fie defecta o alta componente din alimentarea procesorului si atunci nu scapa de servicebafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum