Vizitator Shd Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Salut.probabil o sa sune un pic aiurea ce vreau sa intreb, dar intrebarea e menita sa imi lamureasca anumite aspecte ale unui proiect pe care vreau sa il incep, si anume:am un aparat electric care in mod normal se alimenteaza cu 2 baterii AA clasice. cum pot alimenta respectivul aparat de la masina? aparatul va functiona doar pe perioade scurte de timp, sub un minut. eu m-am gandit sa desfac un incarcator de baterii de ala care se foloseste la priza de bricheta sau un incarcator de telefon si sa ma leg direct pe bornele aparatului.orice alte idei, sugestii si observatii sunt binevenite. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 30, 2009 Administratori Partajează Postat Decembrie 30, 2009 pune un regulator LM317 si ai rezolvat problema Link spre comentariu
Vizitator Shd Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 foarte tare. nici nu mi-a trecut prin cap sa vad de regulatoare. cu plecaciunile de rigoare... ;) Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 ...sau poti sa incerci cu LM338 daca ai curent pana in 5A (LM317 "tine" pana la 1.5A) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum