Vizitator BGD-K2 Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 Zilele trecute mi-am luat un dif CLARION de 12" iar diametrul magnetului este de 22de centrimetri pe el scrie 500W si 108 db cam atatVreau sa aflu daca puterea este adevarata sau cam la ce putere sar duce si ce amplificator ar merge la el Vreau sa umi fac un subwoofer activ :?: MERGE Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 Clarion-ul acela este un fals turcesc, duca cam 50 W RMS Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 are mai mult de 50 w rms !!duce fara probleme 100 w rms !!eu am avut acum ceva timp dastea si rezistau bine la 100 w fara sa se incalzeasca magnetu sau bobina sau poate vorbim de alceva !! Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 108 dB :shock: :shock: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 XXX(CAREVA STERGETI MESAJUL ASTA AL MEU,CA AM SCRIS SI PE URMA AM CITIT MAI BINE..) Link spre comentariu
Vizitator BGD-K2 Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 Nu este turcesc Eu acasa am o statie Technics originala (din Belgia daca nu ma credeti) 2x100 si nici macar nu il misca dif , iar un prieten are o statie Grundih (nu stiu exact cum se srie) de 2x200 si il misca cat de cat asa ca numai ziceti ca e fals Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 108 db ?????? :shock: :shock: :shock: fa o poza cu el sa nu mor prost :shock: sa vad macar cum arata Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 CLARION nu face difuri inafar de cele auto ! ce ai cumparat tu este un bleau :( oricum nici nu exista difuzor de 108db asta printre altele :lol: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 108 db are la puterea maxima ahahahahaba e un difuzor bunicel care costa cam mult !dar daca tu zici ca la 100 w nu il misti asta e grav ! amplificatoru tau nu are putere sau difuzoru ala e bubuit Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 da stiu ca se aude destul de bine ,dar e scump :o Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 te rog , pune o poza cu difuzorul, in special cu "sistemul motor" (magnet, bobina, spider)sa stii ca nu ai acolo un dif original deoarece Clarion nu produce decat difuzoare auto.Ca sa vezi si singur ca diful e o facatura, ia te rog modelul de pe magnet si da-i o cautare pe google, si ai sa vezi ca nu o sa ai nici un rezultat :wink: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 ai dreptate ca firma originala clarion nu face sisteme si nici difuzoare hi-fi pentru casa ! nici acel difuzor nu este pentru casa este pentru masina !!cu toate ca este turcesc aste facut sub licienta clarion ! numai ca la clarion este cam asa puterea difuzorului este de 120 w rms iar pe astea turcesti este trecuta puterea de 500 w rms !! iar difuzoru asta este un model de acum 8 ani din gama clarion , actualmente nu se mai produc ! cel putin difuzoru de care cred eu ca este vorba - la care se dadeau si parametri ts ! Link spre comentariu
Vizitator BGD-K2 Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 Merci pt raspunsuri baieti am sai fac o poza si am sal punDeci voi ziceti ca e facatura :?: :?: :?: Dar totusi cand l-am luat la bagat baiatu printro statie ruseasca (nu stiu puterea dar avea niste dimensiuni ........mari tare ) si fara cutie se auzea tare de tot si avea si un bas clar si puternic de asta zic ca totusi as putea sa fac si eu ceva cu el Link spre comentariu
vio_gl Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 am vazut si eu un clarion de 12 inch pe care scria o putere de 300-500w care la 80w bagat vibra podeaua deb sub picioare.acest dif a mers pe un technics su-v650 carec are cel putin 200w fara probleme si va spun mam speriat Link spre comentariu
zal Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 Omule dupa atitia ani cred ca vorbesti cu mortii. :smt005 P.S. Technics SU-V650 din 1988 are 2x90W/8Ohmi si 2x150W/4Ohmi.Pina la 200W mai e destul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum