Vizitator alexsoad Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 am de facut un proiect in Altium Designer, si am o mica nedumerire.in afara de pinii VCC ai integratelor , mai sunt nevoit sa conectez la VCC si alti pini, pt a obtine un 1 logic.intrebarea este: pentru acesti pini (cei diferiti de VCC) , trebuie sa pun si o rezistenta pentru a preveni o eventuala ardere a circuitului integrat?multumesc Link spre comentariu
Cristiano Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 am de facut un proiect in Altium Designer, si am o mica nedumerire.in afara de pinii VCC ai integratelor , mai sunt nevoit sa conectez la VCC si alti pini, pt a obtine un 1 logic.intrebarea este: pentru acesti pini (cei diferiti de VCC) , trebuie sa pun si o rezistenta pentru a preveni o eventuala ardere a circuitului integrat?multumescNu neaparat, poti conecta direct pinii (presupunand ca sunt intrari) la VCC. In cazul in care pinii sunt bidirectionali, atunci e mai bin sa fie legati la VCC printr-o rezistenta (in caz ca devin accidental iesiri datorita erorilor din soft ori starilor neinitializate ale circuitelor programabile). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum