Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

.. am posibilitatea sa aleg intre doua sisteme : :idea:

Vizitator yo8aiv

P IV sau AMD  

10 membri au votat

1. 1. P IV sau AMD

• P IV
      9
    • AMD
      5

Postări Recomandate

Vizitator yo8aiv

.. am posibilitatea sa aleg intre doua sisteme : :idea: :arrow: un PIV 2,6Ghz 533(D530CMT) pl bz.cu chipset intel fsb333 cu dual chanell, sata 1.0.sound 2.0 :arrow: sistemu e Compaq adus de afara :arrow: si calcu meu pe care lucrez acu' :arrow: Barton 2500+ 333 pl.bz. GA-7VT880 dual chanell fsb 400, sata 1.0, sound 6.0, LAN, etc.. :?: ce sa aleg .. pentiumul imi place ca are procu mai tare .. dar e slab la placa de bz .. voi ce ziceti .. :?: TKS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

2

• i0nutzb

1

• micutu

1

• csl1131

1

Top autori în acest subiect

nu ai spus ce vrei să faci cu calculatorul... dacă îl vrei pt jocuri, îţi recomand să rămâi la actualul.. în plus.. nu poţi să-i faci o probă, să vezi cum se mişcă? să observi deferenţa... eu aş merge pe intel ;)

Link spre comentariu

.. am posibilitatea sa aleg intre doua sisteme : :idea: :arrow: un PIV 2,6Ghz 533(D530CMT) pl bz.cu chipset intel fsb333 cu dual chanell, sata 1.0.sound 2.0 :arrow: sistemu e Compaq adus de afara :arrow: si calcu meu pe care lucrez acu' :arrow: Barton 2500+ 333 pl.bz. GA-7VT880 dual chanell fsb 400, sata 1.0, sound 6.0, LAN, etc.. :?: ce sa aleg .. pentiumul imi place ca are procu mai tare .. dar e slab la placa de bz .. voi ce ziceti .. :?: TKS.

Diferenta mare de viteza nu e ... decat vreo 400-500 mhzDar sugerez AMD , fin cauza ca executa mai multe cicili de citire si scriere pe tact , in combinatie cu 2x 512 DDR 333 ai rupt
Link spre comentariu
Vizitator yo8aiv

:idea: TKS .. pt raspunsurile voastre .. se pare ca 70% dintre voi .. opteaza pt. Pentium .. desi AMD-ul a inregistrat in ultimul timp schimbari esentiale in bine .. viteza .. bla bla .. nu tre' sa mai zic eu.

Sincer sa fiu de-a lungul timpului .. am facut teste la sute de calcuri .. si cu proc Pentium si cu AMD .. si pana la urma vine intrebarea > La ce al folosesti ? .. ei ce pot eu sa zic .. e ca eu al folosesc aproape la orice .. inclusiv prelucrari video si tot ce tine de domeniul asta .. si la jocuri .. etc. Ei chestia cu calcurile > la prima vedere pare sa fie ceva batut in cuie .. dar .. se pare ca nu ..e.

Intradevar pentiumul are parte de originalitate si stabilitate (in plus faptul ca nu se incalzesc f. tare .. si nu iti e frica ca o sa ia foc :roll: ) overclok-cabile mda - nu am obs mare crestere de performanta in comparatie cu AMD. >> care pare sa ia foc dar se vede ..

:arrow: sincer le-as pastra pe amandoua .. dar bugetul :cry: ..

In fine .. e poveste lunga si discutabila .. VA MULTUMESC TOTUSI PT. GESTUL DE CARE ATI DAT DOVADA.

daca mai aveti si alte pareri -> inca mai pot citi :P .TKS.

Link spre comentariu

daca il folosesti la prelucrari video - > pentium fara discutie ca observatie , o greseala frecventa la multi tineri - nu se foloseste â decat in interiorul unui cuvânt , niciodata la inceputul lui âl âmpinsai âncet ânapoi <-- pff ce oribil :evil:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

'''''''Intradevar pentiumul are parte de originalitate si stabilitate (in plus faptul ca nu se incalzesc f. tare .. si nu iti e frica ca o sa ia foc ) overclok-cabile mda - nu am obs mare crestere de performanta in comparatie cu AMD. >> care pare sa ia foc dar se vede ..'''''''' ai grija la partea cu temperatura este tocmai invers (cand vorbesti de p4-in special prescott)!!!!!!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări