Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Radio

Vizitator adyushul

Postări Recomandate

Vizitator adyushul

Seara buna....caut si eu raspunsul la intrebarea....ce statie portabila(walkie talkie) este pe frecventza camioanelor.....mi-a dat cineva de aici de pe forum o serie de statie...dar...am prapadit-o....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

1

Top autori în acest subiect

Seara buna....caut si eu raspunsul la intrebarea....ce statie portabila(walkie talkie) este pe frecventza camioanelor.....mi-a dat cineva de aici de pe forum o serie de statie...dar...am prapadit-o....

Ori eu sunt mai "greu" de cap, ori nu inteleg. :nebunrau: Cum ti-a dat cineva de pe forum o serie de statie, cand TU de abia te-ai inscris pe acest forum de 10-15 minute [mai sigur 22 min]??!!!?? :ras:Apropo, cu o statie portabila(walkie talkie), doar daca te afli prin apropierea unui camion, POATE receptionezi ceva. :nebun:
Link spre comentariu

cam greu de raspuns la intrebarea asta a ta, deoarece exista o gramada de statii "in frecventa tiristilor". pe tine de fapt te intereseaza o statie radio care merge in banda publica de 27MHz. orice alta frecventa iti este inutila pentru ce cauti tu.

Link spre comentariu
Vizitator adyushul

Ori eu sunt mai "greu" de cap, ori nu inteleg. :nebunrau: Cum ti-a dat cineva de pe forum o serie de statie, cand TU de abia te-ai inscris pe acest forum de 10-15 minute [mai sigur 22 min]??!!!?? :ras:Apropo, cu o statie portabila(walkie talkie), doar daca te afli prin apropierea unui camion, POATE receptionezi ceva. :nebun:
mdea geomar....pai mai am un cont pe aici....si nu mai stiu user-ul...deci..."NU ESTI MAI GREU DE CAP" esti doar mai....bagaret sa zic si...daca in loc sa mananci din gura degeaba....ziceai si tu un ALAN 42 Multi, AM si FM....erai erou asa :sparge: k.....mucles :aut:
Link spre comentariu
Vizitator IONUT_ONILL

LA MULTI ANI !Vreau si eu sa adaptez un radio auto la frecventa tiristilor, bani de o statie nu am insa se poate face un montaj intercalat cu antena (inseriat) astfel ca-ti muta banda FM mai sus sau mai jos. Asta pentru radiourile care nu se pot acorda usor cum sunt cele cu bobina.Aveti cumva o schema ptr asa ceva ? Sau stiti cum se numeste ca poate e ieftin.Multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări