Vizitator matei Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 am luat si eu ci de la kon si i-am pus cele 3 piese care ii trebuiau, dar nu se aude deloc bine. boxele au 4ohm, sursa 12v cu 3300 filtraj,.cred ca toata smecheria e de la pinul 11 (unde am pus + de la sursa), care are fi pinul de comutare intre st-by, mute, si opr, dar se aude extrem de prost.Stie cineva ce ar trebui sa pun pe pinul 11, sau care alta e problema?multumesc anticipat (ps. schema o am din pdf-ul de la phillips) Link spre comentariu
Vizitator radyombm Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 mai am eu pe un cd aplicatile circuitelor la tda 8560Q..gata pinul 11 ramine in aer nelegat dar nu uita sa poi rezistenta de la pinul 12 la (+) ca fara ia nu merge rezistenta stiu ca e parca 300 ohmi dar cred ca merge si cu un kilo Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 am luat si eu ci de la kon si i-am pus cele 3 piese care ii trebuiau, dar nu se aude deloc bine. boxele au 4ohm, sursa 12v cu 3300 filtrajpe intrare ai pus potentiometre sa limitezi semnalul pe intrare?.. nu stiu de ce banui eu ca ai "dat in el" din PC Link spre comentariu
Bagherra Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Pune radiator pe el apoi pune-l dupa un corector de ton foloseste o alimentare buna sau chiar o baterie auto si fire ecranate pt semnal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum