Vizitator yo2mgy Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Buna Am si eu o problema cu un camin pentru hidrofor,nu am fost cind sa turnat betonul la camin si acuma am probleme cu infiltratie de apa,nu stiu ce sa ii mai fac,am tencuit in interior dar degeaba,ma puteti ajuta cu un sfat???Cu stima yo2mgy Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Tencuiala nu ajuta la nimic.Este poroasa.Incercati solutiile conventionale de hidroizolatii(carton asfaltat si bitum,solutii gen apastop etc.).O solutie ajutatoare este imbracarea caminului(daca mai este posibila)pe exterior intr-o folie speciala de plastic folosita in constructii la imbracarea fundatiilor in zona care vine sub pamant(sub aceasta folie se aplica straturi dintr-o solutie impermeabilizanta speciala, destul de scumpa, care se gaseste la depozitele de materiale de constructii).Hidroizolarea se face si in functie de sursa infiltratiei(din lateralul caminului sau de sub el).O solutie mai veche, care nu stiu exact cat randament are, era smolirea peretilor si implicit a fundului caminului. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 o solutie de panica ar putea fi o pompa de apa cu debit mic pt golirea caminului pana reusesti sa hidroizolezi caminul.depinde de cum arata caminul tau eu cred ca ar fi necesara o membranare bituminoasa din interior atat pe laterale cat si planseul inferior dupa care o rezidire din interior. intr-adevar ar insemna risipa de materiale si o munca in plus dar ar trebui sa te scape de probleme folosind alte metode. caminul actual nu-mi imaginez cum ai putea sa-l izolezi din exterior din moment ce e turnat... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 daca observi pe unde patrunde apa(fiind vorba de o fisura-doua in beton)poti incerca cu o chestie care seamana cu siliconul negru de la ceresit(e pentru hidroizolatie.)si e foarte buna.... Link spre comentariu
lus Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 daca apa este la mica adancime 1,5-2m,iti recomand sa construiesti un camin la suprafata bine izolat cu aerisitor Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 sper ca nu deranjez pe nimeni , am construit in sapnia mai multe iazuri decorative [pentru peste cu adancime mica , tencuiala e buna se freaca cu drisca iar apoi se vopseste cu o vopsea plasticata dar , ma gandesc presiunea apei apasa vopseaua cate exterior la tine e invers ar trebui sa mai construiesti un zid din caramida dupa ce vopseti tot , sau sa mai faci un zid interior la mica distantza de cel existent si sa torni intre ele o solutzie bituminoasa , smoala sau ceva asemanator , alte idee nam , apa care intra in camin e apa din panza freatica sau apa de ploaie , ? la ce adancime e panza freatica? daca e vorba de apa de ploaie sapi prin exterior si il dai cu smoala bine si nu cred ca vei mai avea probleme , iar dupa smoala este un hidroizolant din plastic in forma cofragului de oua am vazut la dedeman Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum