Dark_Soul Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Salutare. Am un Sony Ericsson P1i. Cum pot afla si schimba codul IMEI ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 de aflat il afli cu *#06# , de schimbat nu ai cum Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 salut. mersi de cod, ar trebui cumva sa il pot schimba, sa nu mai poata "prietenii" sa imi asculte telefonu... Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 salut. mersi de cod, ar trebui cumva sa il pot schimba, sa nu mai poata "prietenii" sa imi asculte telefonu...daca esti asa important ti-l asculta indiferent ce ai face tu Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 ok, dar eu stiam ca virgula codul IMEI e cel care iti codeaza informatia spre centrala, si trebe un decodor ca sa .. asculti, sau bagi direct numarul care vrei sa il asculti in program si gata? Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 nu sunt o persoana importanta, din curiozitate am intrebat Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Sincer, la cat ar costa si la ce munca dificila implica o astfel de operatie, nu se merita. Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Nu te asculta dupa imei. Ala e al telefonului. Ei sunt interesati sa asculte numarul. Ala e al cartelei. Deci te asculta dupa ky si imsi.Au dreptate colegii, daca vor sa te asculte te asculta si cu stetoscopul, si tot se descurca Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Multumesc pentru info.Ati auzit cumva de programul GM 10.04 VPN Edition ?Stiti vreun program de interceptare GSM ? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Asta doar SRI-ul poate sa-ti spuna Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Oricum fileaza sri-ul acest forum, sau altii, pentru ca am postat pe alt subiect un link spre o filmare video cu un program de interceptare in "actiune" si vad ca nu mai exista acuma acel video, deci s-au ocupat ei sa nu mai fie... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Oricum fileaza sri-ul acest forum, sau altii, pentru ca am postat pe alt subiect un link spre o filmare video cu un program de interceptare in "actiune" si vad ca nu mai exista acuma acel video, deci s-au ocupat ei sa nu mai fie...lasai si pe ei sa manance o paine ..................................................... intrebarea cam aiurea pusa cod IMEI se poate schimba doar daca schimbi telef (altul va avea alt cod imei)daca tot va intereseaza ascultatul intrati pe,,, GOAGLA.. a la Marian si veti gasi aparate de ascultat care pot fi achizitionate fara probleme costul lor variind in functie de performante ,,,,,,,,,100-800euro Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 1. codul imei se poate schimba, dar cum au spus si colegii mai sus: e mai ieftin un alt telefon (in afara stiu ca sunt interzise astfel de practici) daca tot va intereseaza ascultatul intrati pe,,, GOAGLA.. a la Marian si veti gasi aparate de ascultat care pot fi achizitionate fara probleme costul lor variind in functie de performante ,,,,,,,,,100-800eurocu aparate in genul poti asculta pe distante mici , adica trebuie sa fii in apropierea victimei si nu cred ca pleaca de la 100E2. nu cred ca serviciile secrete (SRI,doi si-un sfer.SIE sau alte servicii din actuala securitate) au sters sau sterg mesaje de pe Elforum.3. orice ascultate se face cu colaborarea servciilor de telefonie mobila (nu asculta direct terminalul tau ci se conecteaza in reteaua GSM) , deci atata timp cat "esti la mana" lor nu prea ai ce face. Link spre comentariu
script22 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 asta e mare idiotenie cum sa schimibi iemiu tu chiar crezi ca ai telu ascultat ?? multa lume am vazut ca a ajuns la concluzia asta . astea sunt prostii ii mai aud pe unii ca se aude in ecou si ca au telefonu ascultat ganditifa putin daca ati avea telefoanele ascultate cati aventi SRI ar trebui sa fie 1000 10000 din cati prieteni am eu cel putin 5 cred ca au telefoanele ascultate si in plus nu va ganditi daca voi credeti ca avenit telurile ascultate ce sa mai zicem de parlamentari si deputati numai ai sunt pe putin 1000. Probabil ca sunt inregistrate toate comversatiile de operatorii GSM. Dar nu cred ca sta cineva sa asculte inregistrarile in lipsa de ocupatie Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 script22 tu chiar credeai ca sta cineva cu galena la ureche si cu degetelul pe butonul de rec la magnetofon ?convorbirile telefonice sunt stocate (exista suficiente resurse) dar sunt scoase doar cele cu adevarat importante, care "pot" aresta un primar s.a.m.ddaca te intereseaza ca cineva iti asculta telefonul inseamna ca ai ceva de ascuns si poate deaia nu dormai bine noaptea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum