danutz49 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Sal. Am dat comanda saptamana trecut? la adel..da de un cablu hdmi-dvi si cand am desfacut coletul: SURPRIZA, am primit un cablu hdmi-minihdmi. Vreau sa tai acest cablu si sa il leg la o mufa dvi. Vreau o schema cu configurarea pinilor. Va mul?umesc Link spre comentariu
nelu57 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Mai bine trimite-l înapoi ?i s?-?i trimit? exact ce ai comandat....prin t?iere ...?i modificare ri?ti s? strici parametrii cablului....mai ales dac? este ?i d'?la cu pinii auri?i...Parerea mea...faci cum dore?ti... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 dai la jugulata http://pinouts.ru/VideoCables/hdmi_dvi_ ... nout.shtml Link spre comentariu
danutz49 Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Mul?umesc pentru link. Ce inseamna N.C la care se leag? pini 13 si 14 de la hdmi?? Mi-au propus si ametitele de la adel..da sa il trimit inapoi sa mi-l schimbe ca s-a facut o gre?eal? dar dureaz? pana il trimit si il primesc inapoi si de anul nou vreau sa ma uit si eu la lcd. Am dat comanda de altul urmeaza sa il primesc dupa anul nou. Cablu vreau sa il folosesc sa conectez monitorul lcd de 23inch la receptorul digital. Ce se poate intampla in cazul in care ating 2 fire sau le pun inversate?? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 mai bine le nimeresti din prima, daca incepi cu daca ... la ating/leg gresit N.C.= not connectedcand conectezi jucaria e bine sa ai TV-ul scos din priza si Impamantare ls PisiCi (chiar daca la mufele astea nu e cazul sa apara diferente de potemtial, doar RCA-urile sunt mai problematice) Link spre comentariu
danutz49 Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Am reu?it dar nu sunt prea mul?umit de imagine. Poate o sa avem si noi televiziune hd in 2-3 ani pana atunci mai bine p?str?m clasicele televizoare. Numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum