Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programarea 18 F 2550 pentru Pickit 2

Vizitator mike59

Postări Recomandate

Vizitator mike59

Sunt incepator in programarea microcontrolerelor PIC. Doresc sa construiesc clona de Pickit 2 cu PIC 18 F2550 -I/SP si pentru asta am nevoie de un programator cat se poate de simplu, care sa functioneze si sa fi fost testat cu 18 F 2550 (as prefera pe port serial cu alimentare externa) si cu care sa pot programa PIC-ul respectiv. Ce anume imi recomandati ? Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

• nooob64

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am construit programatorul de >>AICI<< (JDM PROGRAMMER) Sunt vreo 3 pagini in care iti explica ce si cum sa faci , si e destul de simplu il poti face pe o placa protoboard daca ai sau pe una de test ... am putut programa cu el 18f2550 si 18f4520.

Si asa sa ma bag si eu in seama :ras: , am construit de curind o clona PICkit2 http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=47368 care suporta toate functiile celui original , testat cu succes pe 16f84A/628 , 16f76 , 18f4520 si DsPIC33FJ128MC706

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări