Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf

amatorul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amatorul

13

• remus68

9

• bogdan69

3

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

Remus ai dreptate :). Dar dupa ce am postat m-am gandit ca e vorba de doi cilindri, pana la urma. Dar mi-a fost lene sa mai corectez. Pana la urma am dat doar o sugestie, sa mai calculeze si singuri, nu? Geometria elementara am facut-o acum vreo 30 de ani.

Link spre comentariu

Citi milimetri patrati are conductorul de 0,3mm ? Dar ala de 2mm ? Care e raportul dintre cele doua suprafete ? Deci de cite ori e mai greu pe unitatea de lungime, un conductor de bobinaj cu diametrul de 2mm, decit cel cu diametrul de 0,3mm ?

Imi pare rau sa vad ca nu ai inteles nimic ! Probabil, dupa ce vei termina scoala generala si vei ajunge la liceu, iti va fi mult mai usor sa faci citeva inmultiri si impartiri !
Link spre comentariu

da, este adevarat, nu am inteles cum mi-ai zis tu, dar nu inteleg de ce nu e bine ce am calculat eu, caci eu am calculat ce greutate are 1m de sarma de 0.3mm , apoi ce greutate are 1m de sarma de 2mm si mia dat 7,3g, dupa aceea am calculat ce lungime are o spira medie,am inmultit cu nr de spire si mia dat cati metri am nevoie, dupa aceea am inmultit metri care imi trebuiesc mie cu greutatea unui metru de sarma de 2mm adica 7,3g si mia dat aprox. jumatate de kilogram, deci atata sarma trebuie sa cumpar eu. imi poti spune ce nu e bine? :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări