amatorul Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 am calculat cu regula de trei simpla si mi-a dat aprox. 0.5kg si aprox.75m de sarma de 2mm. mi-a dat bine? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Remus ai dreptate . Dar dupa ce am postat m-am gandit ca e vorba de doi cilindri, pana la urma. Dar mi-a fost lene sa mai corectez. Pana la urma am dat doar o sugestie, sa mai calculeze si singuri, nu? Geometria elementara am facut-o acum vreo 30 de ani. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 am calculat cu regula de trei simplaNu am inteles citi metri/kg ti-a dat la sirma de 2mm (in eventualitatea ca aia de 0,3mm are 900m/kg). Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 aprox. 150m/kg, e bine? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Citi milimetri patrati are conductorul de 0,3mm ? Dar ala de 2mm ? Care e raportul dintre cele doua suprafete ? Deci de cite ori e mai greu pe unitatea de lungime, un conductor de bobinaj cu diametrul de 2mm, decit cel cu diametrul de 0,3mm ?Imi pare rau sa vad ca nu ai inteles nimic ! Probabil, dupa ce vei termina scoala generala si vei ajunge la liceu, iti va fi mult mai usor sa faci citeva inmultiri si impartiri ! Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 da, este adevarat, nu am inteles cum mi-ai zis tu, dar nu inteleg de ce nu e bine ce am calculat eu, caci eu am calculat ce greutate are 1m de sarma de 0.3mm , apoi ce greutate are 1m de sarma de 2mm si mia dat 7,3g, dupa aceea am calculat ce lungime are o spira medie,am inmultit cu nr de spire si mia dat cati metri am nevoie, dupa aceea am inmultit metri care imi trebuiesc mie cu greutatea unui metru de sarma de 2mm adica 7,3g si mia dat aprox. jumatate de kilogram, deci atata sarma trebuie sa cumpar eu. imi poti spune ce nu e bine? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 De cite ori e mai mare sectiunea conductorului cu diametrul de 2mm decit cel cu diametrul de 0,3mm ? Exprima sectiunile, te rog, in milimetri patrati si apoi da valoarea raportului ! Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 am calculat si mi-a dat de 44 de ori este mai mare sectiunea conductorului de 2mm decat sectiunea conductorului de 0.3 mm. este bine? Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 si acum cum calculez sa-mi dea cati metri/kg pt sarma de 2mm? Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 scuze ca mai postez inca o data dar acum cum calculez sa imi dea cati m/kg de sarma de 2mm sunt? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Daca e de 44 de ori mai grea, pentru aceeasi greutate totala, inseamna ca e de 44 de ori mai scurta ! Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 ok ms mult Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Inca nu te-ai trezit !? Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 sincer nu mi-am dat seama ca e asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum