Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Vortex model 32G 19S

Vizitator crapu_80

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi sony

3

• mariusastel

3

• dosa

2

• misu ploiesteanu

2

Vizitator ccc1524

nu e aiamai exista una contacte imperfecte defect identic rezolvatplaca respectiva nu se vede :sparge:si inca cevanue placa invertorcu totul ai 4 placi in afara placii pe care e selectorul

Link spre comentariu

domnule crapu'80 ati mai reparat(surubarit, caci asta faceti dvs acum) pana la acest LCD vreun aparat electric , ceva , un aspirator , un casetofon , un tv alb-negru ???nu vi se pare c-ati "urcat " cam mult , cu pretentiile , pe scara tehlogica?la prima vedere, nu v-a impresionat realizarea tehnologica, miniaturizarea componentelor , astfel incat sa va ganditi de cateva ori inainte de-al strica de tot???eu cred ca 450RON este o suma frumusica dar e raportata in general la costul aparatului.cat a costat ? oricum , costul reparatiilor aparatelor LCD sar de o 100 RON. dvs cam cu cat doreati sa-l reparati? e posibil ca dupa interventiile neavizate pe care le intreprindeti sa va coste chiar si mai mult de 450RON, poate unul nou-nout.SUCCES!

Link spre comentariu
Vizitator ccc1524

PLACA PE CARE TI-AM MENTIONAT-O SE AFLA DEDESUPTUL PANOULUI METALIC PE CARE STA SURSA ASTA INSEAMNA CATREEE SA-LDAI JOS E PLACA MATRICE CARE CONTROLEAZA PANELUL LCDCEEA CE AI EXPUS ULTIMA DATA E MODULUL INVERTOR IAR EU ITI SPUNEAM DE CONTACTE NU DE PIESE DEFECTE

Link spre comentariu
Vizitator ccc1524

bravoai4 hx-uri acolo+ in partea de jos 2 tranzistoareia o statie cu aer cald si da in zona lorin prima faza daca ai un spray racitor da in zona respectiva in momentul in care defectul se manifesta si vei fi surprins ca totulrevine la normal

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va salut!

Revin pe acest topic ca sa nu deschid altul,

am un aparat identic pe masa doar ca este de 26'',problema lui este ca afiseaza osd-ul ciudat inclusiv meniul,

in rest merge,am citit/salvat/sters memoria 24c16 si apoi face la fel,

are cineva un manual de service pentru acet chinez?

eu banuiesc softul corupt din flashul lui TP2808HQN

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

am si eu un vortex32g16s al unui prieten care se manifesta la fel; dupa ce se incalzeste se intuneca treptat,parca se observa si o usoara pilpiire...am inceput prin a inlocui condensatorii de pe sursa care erau uscati, nu e de mirare avind in vedere temperatura de functionare.pe ultima placa (matricea) au fost problemele??? se pare ca da avind in vedere ca subiectul a stagnat :rade: astept sfaturi si alte lamuriri... multumesc

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

bravoai4 hx-uri acolo+ in partea de jos 2 tranzistoareia o statie cu aer cald si da in zona lorin prima faza daca ai un spray racitor da in zona respectiva in momentul in care defectul se manifesta si vei fi surprins ca totulrevine la normal

ok rezolvat si problema din tvul meu cu metoda asta, multe multumiri... :101
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări