Vizitator crapu_80 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 asta e Link spre comentariu
Vizitator ccc1524 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 nu e aiamai exista una contacte imperfecte defect identic rezolvatplaca respectiva nu se vede :sparge:si inca cevanue placa invertorcu totul ai 4 placi in afara placii pe care e selectorul Link spre comentariu
Vizitator crapu_80 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ne auzim miine la un telefon,ca ma capiat de cap Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Salut, parerea mea este sa pui mana pe un esrmetru sa masori toti conzii in montaj ( fara sa-i scoti ). Ce zici??? Link spre comentariu
Vizitator ccc1524 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ai o schema a aparatului? daca da trimite-mio pe [email protected] iar placa se afla sub panoul metaic pe care iti este prinsa sursa si modulul procesor Link spre comentariu
vic68 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ne auzim miine la un telefon,ca ma capiat de cap placa pe care o cauti este aia pe care ai scris (cred ca asta ar fi) are un ecranaj peste ia. Link spre comentariu
Vizitator crapu_80 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 sa schimb cei 8 condensatori Link spre comentariu
codrin Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 domnule crapu'80 ati mai reparat(surubarit, caci asta faceti dvs acum) pana la acest LCD vreun aparat electric , ceva , un aspirator , un casetofon , un tv alb-negru ???nu vi se pare c-ati "urcat " cam mult , cu pretentiile , pe scara tehlogica?la prima vedere, nu v-a impresionat realizarea tehnologica, miniaturizarea componentelor , astfel incat sa va ganditi de cateva ori inainte de-al strica de tot???eu cred ca 450RON este o suma frumusica dar e raportata in general la costul aparatului.cat a costat ? oricum , costul reparatiilor aparatelor LCD sar de o 100 RON. dvs cam cu cat doreati sa-l reparati? e posibil ca dupa interventiile neavizate pe care le intreprindeti sa va coste chiar si mai mult de 450RON, poate unul nou-nout.SUCCES! Link spre comentariu
Vizitator ccc1524 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 PLACA PE CARE TI-AM MENTIONAT-O SE AFLA DEDESUPTUL PANOULUI METALIC PE CARE STA SURSA ASTA INSEAMNA CATREEE SA-LDAI JOS E PLACA MATRICE CARE CONTROLEAZA PANELUL LCDCEEA CE AI EXPUS ULTIMA DATA E MODULUL INVERTOR IAR EU ITI SPUNEAM DE CONTACTE NU DE PIESE DEFECTE Link spre comentariu
Vizitator crapu_80 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 am gasito dar nu am gasit nimic la prima vedere Link spre comentariu
Vizitator ccc1524 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 bravoai4 hx-uri acolo+ in partea de jos 2 tranzistoareia o statie cu aer cald si da in zona lorin prima faza daca ai un spray racitor da in zona respectiva in momentul in care defectul se manifesta si vei fi surprins ca totulrevine la normal Link spre comentariu
trinetservice Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Va salut! Revin pe acest topic ca sa nu deschid altul, am un aparat identic pe masa doar ca este de 26'',problema lui este ca afiseaza osd-ul ciudat inclusiv meniul, in rest merge,am citit/salvat/sters memoria 24c16 si apoi face la fel, are cineva un manual de service pentru acet chinez? eu banuiesc softul corupt din flashul lui TP2808HQN Va multumesc. Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 am si eu un vortex32g16s al unui prieten care se manifesta la fel; dupa ce se incalzeste se intuneca treptat,parca se observa si o usoara pilpiire...am inceput prin a inlocui condensatorii de pe sursa care erau uscati, nu e de mirare avind in vedere temperatura de functionare.pe ultima placa (matricea) au fost problemele??? se pare ca da avind in vedere ca subiectul a stagnat astept sfaturi si alte lamuriri... multumesc Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 bravoai4 hx-uri acolo+ in partea de jos 2 tranzistoareia o statie cu aer cald si da in zona lorin prima faza daca ai un spray racitor da in zona respectiva in momentul in care defectul se manifesta si vei fi surprins ca totulrevine la normalok rezolvat si problema din tvul meu cu metoda asta, multe multumiri... Link spre comentariu
Vizitator crapu_80 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Va salut dar momentan nu l-am reparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum