Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft personalizare tfn. CDMA Giga/Zapp

Vizitator godfather

Postări Recomandate

Vizitator godfather

Salutare tuturor,

In urma cu 1 luna, Zapp a venit cu o oferta foarte avantajoasa la mine la serviciu. In urma acestui eveniment, mai toti colegii si-au cumparat telefoane CDMA din seria Z510i, Z710i sau chiar Z720.

In ceea ce ma priveste, detin un model Z710i de care sunt foarte multumit, dar partea proasta e ca nici fabricantul (Giga) si nici operatorul (Zapp) nu ofera software care sa permita upload/download de imagini de fundal, tonuri de apel/alerta SMS sau melodii - pentru modelele Z510 si Z710i. Cablul de date este comun pentru ambele modele, dar nu poate fi folosit decat pentru conectarea la Internet.

Fiind in cautare de software pentru telefoanele Z510 si Z710i, am gasit mai multe capetele de informatie pe care le-am adunat, iar intre timp, am dat si de un personaj interesant, care a reusit sa scrie cateva programele foarte utile.

Am discutat cu autorul acestora si am hotarat sa pun pe picioare o sectiune speciala (CDMA) in site-ul intretinut de mine. In acest fel, ofer posibilitatea gratuita tuturor de a posta informatii si/sau software in legatura cu posibilitatile de personalizare ale acestor telefoane, si poate nu numai.

Nu doresc sa umbresc calitatile acestui forum si nici sa ma folosesc in mod mascat de acest nou topic deschis, pentru a-mi face publicitate. La modul cel mai sincer, nu ma intereseaza. Nu vreau sa scot nici hit-rate-uri pe website-ul meu si nici bani din toata socoteala; vreau doar sa fiu de folos tuturor celor care sunt satui de incalcarea drepturilor de cumparatori si care doresc sa-si rezolve problemele - fara a repeta munca pe care deja am depus-o in vederea publicarii rezultatelor obtinute.

In speranta ca moderatorul acestui forum va fi inteles exact ceea ce am dorit sa exprim si ca nu va elimina posting-ul meu, privindu-l ca pe un flame sau ca pe o incalcare a regulilor locale, ii multumesc - cu tot respectul de rigoare - in mod anticipat si va invit sa vizitati, din cand in cand, sectiunea CDMA de pe site-ul NetXpert (http://www.netxpert.ro):

NetXpert CDMA - Personalizare Giga Z510/710i

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator godfather

chiar interesant portalul, cam putine articole dar punctate la obiect. Multa bafta ;)

Ok, multumesc pentru intelegere si urari. Si voua, toate cele bune! Eu am inclus forumul Izatech in lista de link-uri ale site-ului NetXpert, care - la maniera cea mai sincera - nu se doreste a fi un portal... ci doar un site care sa se ocupe strict de cateva chestiuni bine definite. Spor in toate si multa sanatate!Godfather
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări