Vizitator alexa_vivi_100 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 sunt un nou utilizator al acestui site si am si eu o problema.am o combina panasonic sc ak 44 de prin 2003.am fost foarte multumit de ea dar acum mi se pare ca se aude cam incet.as putea modifica partea de putere?mentionez ca are un consum de 185w.cu multumiri Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Presupunînd c? nu a sc?zut volumul datorit? usc?rii unor anumi?i condensatori, în acela?i timp (oricum ar fi o raritate asta), înseamn? c? e numai o impresie mai nou?. Nu se poate modifica partea de amplificare, decît cu schimbarea trafo de alimentare, condensatori de filtraj, surse auxiliare, etc. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 parera mea, nu are rost sa modifici combina , ma bine iti cumperi un kit mai puternic decat combina , sau daca ai bani iti poti cumpara un amplificator gata facut Link spre comentariu
Vizitator alexa_vivi_100 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 tocmai ca nu prea am bani Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 atunci nicio sansa Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 chiar pentru ca nu ai bani recomand sa lasi combina asa cum este.Din moment ce pui intrebari asa simple e clar ca nu stii prea multe in acest domeniu, deci ai toate sansele sa strici ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum