vasile eugen Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 As avea si eu o intrebare, nu cunosc deloc aceste PIC-uri dar doresc pentru cultura mea sunt integrate care se pot rescrie sau nu? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 DA. Se pot rescrie dar nu toate, sunt si picuri care odata scrise nu se mai pot sterge. Cel mai binte te uiti in datasheet-ul picului pe care vrei sa-l folosesti si acolo iti spune daca poate fii rescris sau nu.Ca si informatie picurila care au ca si serie forma: PICxxFxxx sau PIC xxFLxxx, sunt numite picuri FLASH si acestea pot fi sterse cu un programator,iar care au forma: PIC xxCxxx acestea pot fi doar programate nu si sterse. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 deci cu alte cuvinte PIc-urile care au initiala F sepot rescrie si care au initiala C sunt pentru o singura scriere Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Cam asa ceva, dar nu te baza numai pe asta.De exemplu exista PIC24HJ64 care se poate rescrie dar care nu are F in structura seriei si mai sunt si dsPIC-urile.Cum am mai spus si in postul anterior, cel mai bine consulti datasheet-ul PIC-ului. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 mersi frumos, am vazut multe scheme frumoase dar nu am avut curajul sa iau PIC ca imi era frica ca daca nu-l programez din prima data nu mai am sanse sa-l programez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum