Vizitator maggot23 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 bunaziua, am o intrebare,pot alimenta un amplificator auto la o sursa de 18,5v cu 3,5 amperi? aica lam conectat la o sursa de 16v si 4 amperi si mergea bine dar vreau sa stiu daca pot sai cresc tensiunea la cea mentionata anterior? multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 nu cred ca o sa poti sal pui la 18,5 V ca o sa ti se arda, mai scoate sarma din secundarul trafului p e care vrei sal folosesti ( daca folosesti traf ) Link spre comentariu
Vizitator maggot23 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 sincer nuj ccare e secundarul ala...:( da folosesc un transf...dinala de la un laptopacum alta intrebare daca ma poti ajutaeu am un amplif de 2 X 20 i lam lasat lu soramea ca eu am plecatt cu statia la fac.....si ma gandeam eu daca nu pot pune la el doua boxxe de la un hoeme cinema....numa ca is de 100W rms fiecare....ar fi vro problema? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 cati ohmi are boxele pe care vrei sa le pui ? dar amplificatorul ? daca sunt egale nui nici o problema Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 iar daca vrei un traf poti face comanda aici viewtopic.php?f=59&t=18047&st=0&sk=t&sd=a&hilit=vanzari+transformatoare&start=435 sunt foarte de calitate Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 sincer nuj ccare e secundarul ala...:( da folosesc un transf...dinala de la un laptopacum alta intrebare daca ma poti ajutaeu am un amplif de 2 X 20 i lam lasat lu soramea ca eu am plecatt cu statia la fac.....si ma gandeam eu daca nu pot pune la el doua boxxe de la un hoeme cinema....numa ca is de 100W rms fiecare....ar fi vro problema?amplificatoarele auto se pot alimenta pe la 14,5 vol?i 2-3 amperi... po?i avea un traf cu un curent mai mare, dar nu cu tensiune mai mic?, sau mai mare de 14,5 vol?i!adaug? un stabilizator între alimentator ?i amplificator, sau pur ?i simplu 2-3 diode de vre-o 4-6 amperi pe plus, c?derea de tensiune pe ele va mic?ora tensiunea cum trebuie.cât prive?te boxele, pot avea orice putere peste 25 de wa?i, dar trebuie s? se potriveasc? obligatoriu la impedan??: 8 sau 4 ohmi...deci, vezi ce impedan?? are ampliful t?u... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum