Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator auto, pot sal alimentez cu....................?

Vizitator maggot23

Postări Recomandate

Vizitator maggot23

bunaziua, am o intrebare,pot alimenta un amplificator auto la o sursa de 18,5v cu 3,5 amperi? aica lam conectat la o sursa de 16v si 4 amperi si mergea bine dar vreau sa stiu daca pot sai cresc tensiunea la cea mentionata anterior? multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

3

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator maggot23

sincer nuj ccare e secundarul ala...:( da folosesc un transf...dinala de la un laptopacum alta intrebare daca ma poti ajutaeu am un amplif de 2 X 20 i lam lasat lu soramea ca eu am plecatt cu statia la fac.....si ma gandeam eu daca nu pot pune la el doua boxxe de la un hoeme cinema....numa ca is de 100W rms fiecare....ar fi vro problema?

Link spre comentariu

sincer nuj ccare e secundarul ala...:( da folosesc un transf...dinala de la un laptopacum alta intrebare daca ma poti ajutaeu am un amplif de 2 X 20 i lam lasat lu soramea ca eu am plecatt cu statia la fac.....si ma gandeam eu daca nu pot pune la el doua boxxe de la un hoeme cinema....numa ca is de 100W rms fiecare....ar fi vro problema?

amplificatoarele auto se pot alimenta pe la 14,5 vol?i 2-3 amperi... po?i avea un traf cu un curent mai mare, dar nu cu tensiune mai mic?, sau mai mare de 14,5 vol?i!adaug? un stabilizator între alimentator ?i amplificator, sau pur ?i simplu 2-3 diode de vre-o 4-6 amperi pe plus, c?derea de tensiune pe ele va mic?ora tensiunea cum trebuie.cât prive?te boxele, pot avea orice putere peste 25 de wa?i, dar trebuie s? se potriveasc? obligatoriu la impedan??: 8 sau 4 ohmi...deci, vezi ce impedan?? are ampliful t?u...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări