cipcirip Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 ...sau chiar asta. Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 OK, deschid din nou topicul. La amplificatorul cel din imagine, inteleg din cate ziceti ca e prea puternic pentru boxele mele. Bun, dar cel putin are garantie si nu inteleg, legat de calitatea sunetului ma intereseaza cel putin sa fie mai buna decat statia care o am acum, adica Kenwood KA-30, ma refer calitate nu volum, oricum am de gand sa bag cu chitara prin ea, deci imi trebuie mai mult fiabilitate, sa fie sunetul foarte putin alterat de aceea as prefera sa fie doar partea finala fara filtre bass/medii/inalte, dar ma intereseaza daca merge legata direct in placa de sunet fara mixer si reglajele sa fie facute de pe PC, daca totusi nu merita si e chiar asa de praf, cine are aici pe forum ceva asemanator de vanzare si sa fie mai bun si tot pe la pretul ala adica maxim 500lei, sa imi spuna? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Ptr chitară ai nevoie de un amplif pe lămpi.Ţi s-a explicat de ce nu e reuşit ampliful acesta, de aici în colo să nu ne reproşezi ceva legat de el. Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Atunci alte alternative imi punteti recomanda pana in 500lei? dar preferabil nou si gata facut, am nevoie urgent de unul pentru ca Kenwood-ul meu a dat kix de tot din pacate.... Link spre comentariu
cataprofu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 alesis ra 300 -500 sh -550 600 ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum