Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de amplificatorul asta

cry3200a

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

4

• cry3200a

4

• zal

3

• massacre122

2

Top autori în acest subiect

si pentru doua boxe de 80w ai de gand sa investesti 500 ron in amplif? daca vrei ceva low-budget iti faci ceva din kituri sau uita-te pe forum,multi useri vand amplificatoare potrivite ca putere pentru boxele tale.sau,de fapt,faci cum vrei,parerea mea e ca e prea mare ampilful ala pentru boxele tale,cu 100-150 ron iti iei ceva pe masura,si gata facut :da

Link spre comentariu

mai lasati ma cu kitu vostru la 3 mil 3 juma ei un technics marantz sunt atatea si nici nu se compara cu kitu,uitate pe ocazi.

Si garantezi tu ca Marantz-ul ala nu a fost "reparat" cu vreo doua dragute TDA 7294...?
Link spre comentariu

Majoritatea kit-urilor sunt facute cu integrate dupa schema din datasheetul integratului, aceeasi schema folosita si de producatorii de aparatura audio.Totusi nu se merita sa cumperi kit-ul cand poti cumpara scula gata facuta de fabrica si la acelasi pret(uneori chiar mai ieftin)Cand cumperi o scula SH in primul rand uita-te la suruburi daca a fost desfacuta se va vedea(oricat de finut ai lucra surubelnita lasa urme, mai ales pe suruburile vopsite).Daca ti se pare ca a fost desfacuta poti la randul tau sa o desfaci si sa te uiti inauntru sa vezi ce si cum.Daca vanzatorul nu vrea sa te lase asta este, lac sa fie broaste se gasesc.Cauti altul.Parerea mea este ca nu se merita sa dai 500ron pe kit-ul ala.

Link spre comentariu

@cry3200a scuze este un amplif gata facut.Dar e pe kit-uri care le poti gasi si separat la adelaida.(deci daca il cumperi doar trebuie sa-l bagi in priza dar din ce am vazut este doar partea de amplificare finala fara corector preamp etc.)ceea ce a spus Zai este adevarat mai bine cauti un amplif SH.Garantat are performante mai bune.Si este si mai ieftin

Link spre comentariu

m-a?i n?ucit... e kit, nu e kit... omul a vrut s? ia un amplificator de 2x300 de wa?i cu mosfeturi...buni?or... dar e corect, e prea puternic pentru boxe de 80 de wa?imai degrab? caut? ceva sh fabricat pân? în '95-96, vorba lui zal... alea chiar au puterea înscris?, nu wa?i pmpo!!!

Link spre comentariu

Poate nu m-am exprimat corect.Este un amplificator gata facut(dar numai partea de putere)si este realizat cu un kit 2x300 wati comercializat de adelaida si separat acum ceva timp(nu stiu daca il mai au la vanzare sub forma de kit), caruia i-au adaugat o alimentare si o cutie.

Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto

Se poate trage o concluzie: nu au avut succesuri multe cu kitul ?i au hot?rît, în disperare de cauz?, s?-l introduc? într-o cutie, poate e mai atractiv la vînzare. :rade:

Bine punctat!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări