Vizitator Bajetu Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 am un montaj ce include un bec philips hpi-t 1000w care mi s`a ars,intrebarea mea este daca pot folosi unul de 400w pe balast de 1000w,sau daca pot folosi pe balastul acela un inalta presiune de sodiu ? nu ma pricep si nu as dori sa pun un bec mai mic si sa se intemple ceva. Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 in nici un caz nu poti folosi un bec de 400W cu balast pentru bec de 1000W, pentru ca balastul va limita curentul prea sus, si va distruge becul.din ce-am vazut, becul tau era cu halogenuri metalice, si asta inseamna ca pe langa balast mai are si un igniter. ai putea sa incerci sa aprinzi un bec cu sodiu la presiune inalta folosind doar balastul. ar trebui totusi ca si becul cu sodiu sa fie tot de 1000W.p.s. - eu am folosit doar becuri de 70W cu halogenuri metalice, cu balasturile si igniterele recomandate de producator, si n-am incercat ce-am scris mai sus, asa ca ar trebui sa mai astepti niste pareri ale unor forumisti cu mai multa experienta. Link spre comentariu
Vizitator Bajetu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 ar insemna sa trag firele din balast direct la dulie deconectand igniter-ul? Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 exact! din cate stiu eu, becurile cu sodiu la presiune inalta mai au si un alt gaz care la presiune joasa (cand sunt reci) inlesneste aprinderea, fara sa fie nevoie de igniter. Link spre comentariu
Vizitator Bajetu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 pana una alta mi-am raspuns singur la intrebare. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Pai si care este raspunsul? Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 ca ar trebui sa mai astepte si parerea unei persoane avizate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum