Vizitator killarmy Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 AM UN SUBWOOFER Blaupunkt GTw 1200 l-am luat de la cnv si eu lam pus pe un subwoofer de casa la 220 v pe canal de bas si el trebuie la 240 asa mi-a zis aceia de la care l-am luat si cand i-am dat la 40 de watts pe canal de basa se aude cam spart (parca cum nu ar mai scoate mai multi watts ) subwooferul are 250 de watts rmsDATIMI UN RASPUNS CARE STIE VA MULTUMESC ANTICIPAT !!! Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Ca sa-ti dam un raspuns, trebuie sa pui o intrebare. Cat se poate de coerenta si in care sa fii atent la ortografie, si sa folosesti semnele de punctuatie corespunzatoare. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 cand i-am dat la 40 de watts pe canal de bas, se aude cam spartMai intii de toate, te rog sa faci o precizare : cum ai ajuns la concluzia ca la iesire aveai 40W ? Link spre comentariu
tranzistor Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 deci care era intrebarea? de ce nu se aude bine subu la 40 w? simplu!pentru ca :1 nu are incinta(sau cel putin nu ai precizat)2 amplificator cu sunet varza,pariez ca e vorba de un sistem audio din comertce sa faci? 1 o incinta pe masura2un amplificator de calitate3 sa incerci sa mai treci pe la scoala! acolo inveti sa te exprimi si sa vorbesti cooerent Link spre comentariu
papyreloaded Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Eu am inteles ca a pus subwooferu' la 220v si ii trebuiau 240w Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Eu am inteles ca a pus difu pe un subuwofer/amplif de casa la 220v si ca s-ar alimenta la 240v ca asa i-a spus de unde l-a luat.Aia 40w cred ca i-a masurat cu urechea si in functie de cat se plimba membrana. Si probabil ca corectiile la bass erau la maxim si baga in dif distorsiuni. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Ce dracu? Cine poate face diferen?a între 220 ?i 240Vca la aceea?i scul?? E în toleran?a de tensiune a re?elei. Dac? e vorba de 240W, consum din re?ea, ar fi cam 100W sinus pe ie?irea amplifului ?i cam x1,5 maxim în regim muzical. Oricum mai trebuie detalii ?i desigur întrebarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum