yo9hrb Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Mersi, Dalu. Cristos a-nviat! Link spre comentariu
andreidinsv Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Azi am iesit din spital.M-a batut Dumnezeu ca am facut glume pe seama lui dalu364 si am facut vineri noapte o indigestie cumplita! Era sa mor! Si chiar apropo,mai jos de 3khz in afara de fulgere exista ?zgomote? electromagnetice naturale? Link spre comentariu
dalu Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Mersi, Dalu. Cristos a-nviat! Adevarat A Inviat. Sarbatori fericite @yo9hrb. Link spre comentariu
dalu Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Azi am iesit din spital.M-a batut Dumnezeu ca am facut glume pe seama lui dalu364 si am facut vineri noapte o indigestie cumplita! Era sa mor! Si chiar apropo,mai jos de 3khz in afara de fulgere exista ?zgomote? electromagnetice naturale? Las` ca si eu doar de doua saptamani am iesit din spital, si acum de PASTE in loc sa spritzuiesc , iau medicamente si ceaiuri. :smt013 :smt005 :blah5: :smt089 :smt088 <<>~~~~~se pare ca exista si emisii nenaturale, dar asta trebuie dovedit, si deocamdata nu am timpul necesar sa-mi fac o antena de genul prezentat in link-urile de mai sus.....cine stie, poate din toamna-iarna, dupa terminarea unui proiect la care lucrez de multa vreme, o sa ma dedic total acestui domeniu care ma intereseaza in mod deosebit. :supz: :smt006 O sa ma axez in mod special pe asa ceva: http://www.vlf.it/cr/differential_ant.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum