lorik199 Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 salut, felicitari pt proiect, si eu primul amplificator si de fapt singurul de putere l-am facut cu tda7294in legatura cu racirea, am si eu 2 radiatoare din alea si am facut tunel de racire ci ele(nu pt tda)adica le pui lipite(aripioarele) si in capat pui un ventilator de exact 4x4 cmincape perfect acoloatentie ca se incing tare(aseara le-am pus la treaba) juma vreo 6 ore si ceva deci le trebuie racire adecvata Link spre comentariu
red93 Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 multumesc inca o data pentru sfaturile voastre.@ lorik199 radiatoarele sunt intradevar subdimensionate dar in conditiile in care amplificatorul nu prea depaseste 10w (ascult mai incet datorita boxelor si a vecinilor) sunt relativ suficiente ca sa imi tina integratele destul de reci. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 la 10-20w sunt ok radiatoareledar la maxim faci economie la gazul pt pregatirea mancarii, pt ca poti folosi radiatoarele sa incalzesti mancarea era o gluma evindent , dar tine cont ca se incalzesc foarte tare cand le forjezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum