Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blocat la iesire din parcare.

q_acdc

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

5

• hpavictor

3

• Dj Alex

3

• kappy

1

Top autori în acest subiect

:nas: :nas: :nas: :nas: :nas: Fiecare se descurca pe cont propriu in functie de conditiile locale ( tupeu , muschi , etnie etc ) eu probabil ca as bloca cu superglue toate usile de pe scara blocului unde locuieste vanatorul de locuri de parcare , ca data viitoare sa si-o parcheze la etajul 8 sau unde dreq are resedinta....si as arunca cu lichid de frana si vopsea de minim 2 culori ( verde si eventual negru , dupa caz rosu ) dupa ce in prealabil am zgariat masinile suspecte ( ale prietenilor vanatorului .... ) sau cele cu numar de alt judet , ale celor veniti in vizita sau care locuiesc cu chirie in zona , sau masinile de serviciu care au autocolante ce dovedesc ca sunt proprietatea unei firme oarecare.....numai noaptea , cu haine de culori inchise sau neutre , cu gluga si sapca pe cap , ochelari de soare etc pentru a schimba fizionomia in scopul ingreunarii identificarii si un cutit ( cu lama de minim 13 cm ) in buzunarul de la spate , pentru cazul cand cineva , aflat in apropiere , observa si reactioneaza zgomotos , ii voi lua o biopsie de glanda tiroida preventiv , ca poate o fi bolnav si e mai bine sa previi decat sa tratezi.....serviciul este gratuit in acest caz , chiar si pentru determinarea grupei sanguine ( bonus pentru atitudine civica exemplara ) !Sfaturile sunt pentru a se mai detensiona colegii de forum si este un pamflet , sper ca stiti de gluma !
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Tu ce i-ai face unuia care iti pune super glue pe masina?!... :bataie

Ahaaaaaa

Pai i-as lipi dintii de sus cu cei de jos , cu tubul de superglue din propria dotare , aflat in permanenta in buzunar , pentru cazuri extreme .... pentru incalzire ! Dupa , hmmmmmmm.......urmeaza stirile de la ora 5 !

Voi ce i-ati face ? L-ati invita in pat , cu nevestele voastre ?

Sau credeti ca numai Cioaca a fost destept ? Vezi cazul Elodia.......

Astept idei progresiste de urmat ( evident in spirit de pamflet...... ) !!!

:nebun: :nebun: :nebun:

Link spre comentariu

Imi zicea o amica de un tip de-a fost in Suedia (tara non-balcanica, fara dusmanosi/dusmani/manele si alte clase asemanatoare), ca individul s-a dus cu cineva la servici cu masina si ajunsesera cu 10 minute inainte de program; parcarea era goala, dar totusi suedezul a parcat in fundul parcarii si nu la intrarea in societate. Romanasul l-a intrebat de ce parcheaza acolo, iar suedezul i-a zis ca daca el parcheaz mai in fata, cei care ar veni dupa el o sa intarzie la servici.....acum ma gandesc ca poate suedezul ducea masina in fundul parcarii ca sa-si bage singur lipici in portiere... Si mie mi s-a intamplat sa fiu blocat de un dobitoc cu o duba ; culmea era ca parcarea era peste 80% goala, DAR, romanului ii place oricum sa pacheze perpendicular pe un loc de parcare gol ( ASTA-I REGULA). Am sunat nervos la politia comunicata (cu litere mici) si in vreo 10 minute au venit niste omuleti-comunitari care tot bajbaiau pe langa duba degeaba.Eu ma apucasem deja sa iau cu mainile de la niste copaci din jur, rahati de caini si pietre ornamentala ca sa le pun in fata rotilor pentru a putea urca pe trotual (nu era lume la ora aia)....dar dupa ce am terminat si vroiam sa incerc a venit si dobitocul...

Link spre comentariu

Da' cuie ,lanturi si alte shmecheri nu ai avut...macar un cui rezemat , sub roata din spate +un biletel, tot in zona ,sa vada respectivul de la ce i se trage pana;ca unii dintre noi,cuprinsi de spiritul balcanic,numai asa inteleg.Ca astia ar trebuie sa creada in 'blesteme'.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări