q_acdc Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Am o problema cu iesirea din parcare.(parcare aflata pe spatiul verde din jurul blocului)Ce pot sa fac?nu ma inteleg cu cel care ma blocheaza,nu vreau sa ma cert,sa mutilez masina ci doar pe cale legala. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 pai foloseste politia , poate o sa rezolvi ceva ,norc Link spre comentariu
kappy Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 am auzit ca asa ceva se numeste sechestrare de bunuri, din partea lui si risca o amenda zdravana cel putin....un avocat ar putea sa te lamureasca sau poate un politist care probabil se intalneste des cu astfel de situatii... Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Singura nedumerire ar fi ca nu stationez in parcare amenajata ci un garaj construit abuziv.(pe spatiul verde al blocului)Daca folosesc politia si nu stiu care ?(cei de la rutiera sau de sector) Link spre comentariu
Vizitator vanjulet Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Singura nedumerire ar fi ca nu stationez in parcare amenajata ci un garaj construit abuziv.(pe spatiul verde al blocului)Daca folosesc politia si nu stiu care ?(cei de la rutiera sau de sector)Vezi c? e?ti în belea ?i sunt sigur c? cel ce te blocheaz? ?tie asta. NU ai ce face decât s? tragi ma?ina acolo unde o trage toat? lumea. În caz de chemi poli?ia ri?ti o amend? de te las? cu mâna la suflet ?i cu buzunarele goale, dat? pe vreun HCL, (hot. a cons. local) Vezi c? amenzile de genul acesta se pot da ?i de c?tre poli?ia comunitar? ?i merg pân? la 2000 de lei, depinde cum s-a hot?rât în consiliul local. Sfatul meu prietenesc este s? mu?i ma?ina de acolo ca s? n-ai necazuri...Am citit cu aten?ie mesajul t?u ?i v?d c? nu ai aut de construire pentru garaj??? Vai de curul ?i de buzunarele tale dac? te reclam?... Î?i aduce inspectoratul în construc?ii pe cap e amend? 8000 de lei plus demolare a construc?iei.Cr?ciun fericit Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Dar nu sunt singurul in situatia asta.(garajele au fost platite candva).Multumesc pt sfaturi. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 mai poti sa mergi si sa vorbesti cu persoana care te blocheaza ( si ii spui nemultumirile , iar daca cu frumosul nu merge incearca sa vorbesti cu cineva de la politie cineva mai cunoscut tie ) daca nu fai pana Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 mai poti sa mergi si sa vorbesti cu persoana care te blocheaza ( si ii spui nemultumirile , iar daca cu frumosul nu merge incearca sa vorbesti cu cineva de la politie cineva mai cunoscut tie ) daca nu fai pana Problema este alta,Eu am obtinut garajul datorita aceste neintelegeri intre propietarul garajului si cel care blocheaza garajul. Adica va trebui sa rezolv problema.Daca nu o sa inteleaga o sa iau un traf de linii TV ,fac un oscilator de 12V si o sa joc cu ciuperca pe la masina.(antena radio) si sa vedem ce iese. Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Gata !am rezolvat. Dupa cateva discutii si dupa ce am cedat locul (unde tin masina de serviciu) lucrurile sau linistit. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 OK ma bucur ca ai rezolvat Link spre comentariu
suat Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 lol.pune un abtipild "nu blocati, garaj.nu se linisteste... avansezi... ridicat stergatoare.....nu se linisteste, desi de vreo luna ii tot ridici stergatoarefaci rost de o sufa + cui si pentru el... o remorchezi si i-o remorchezi cat sa ai loc sa intrisigur te va cauta , tu pregateste-te de intampinarea musafirului nepoftit [ aici mereu va da rezulatte... cel ce blocheaza va gandi ca prop garajului daca a facut una ca asta...siguril duce capul la mai multe, inarmeaza-te cu cutite, topoare bate, sabii pistoale ] :dasigur nu ii vei mai vedea masina prin preajma garajului tau. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 inarmeaza-te cu cutite, topoare bate, sabii pistoale De juma' de an nu mai e nici o problema!Gata !am rezolvat Link spre comentariu
E_manuel Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Am o problema cu iesirea din parcare.(parcare aflata pe spatiul verde din jurul blocului)Ce pot sa fac?nu ma inteleg cu cel care ma blocheaza,nu vreau sa ma cert,sa mutilez masina ci doar pe cale legala.E uite ca suntem in anul de gratie 2010 August si daca un bou iti blocheaza masina nu ai ce-i face legal !Si daca nu,sa spuna cineva in temeiul carei legi cineva care-ti blocheaza masina poate sa fie amendat ?Legat de "sechestare de bun" e pe undeva masina blocata pe domeniu public nu in curtea fraierului presupus vinovat asa ca unele legi au si niste scapari in favoarea unor nemernici.Se aplica legea celui mai tare in aceste cazuri,smecherii astia infumurati plin de ei blocheaza doar masina celor mai slabi de inger,nu am vazut astfel de smecheri care put de smecherala sa aibe tupeul sa blocheze masina unuia de culoare cu un lant de 1 kg la gat,sa-i blocheze masina unuia de culoare cu neamuri de 10 brand-uri intr-o familie ca stie ca si-o fura cu toata smechereala din cap.Asa dar ceea ce vreau sa punctez este ca,daca lumea te stie de frica cu toat smechereala ei nu-ti blocheaza masina,nici macar nu maraie la tine,e bine deci uneori sa fi si tigan cu romanul care are tendinta de smecherie sa-l ajuti sa nu i se urce rau de tot la cap caci smecheria si tupeul mult dauneaza. Link spre comentariu
ratza Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Dacă-ţi blochează maşina, ori el a parcat neregulamentar, ori tu. De cele mai multe ori e celălalt. Se rezolvă simplu, cu un telefon dat celor de la ridicări auto. Ăia abia aşteaptă clienţi Link spre comentariu
hpavictor Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Se mai rezolva si cu superglue turnat in locasul cheii pe usa soferului ( daca are Dacia ) sau in lacatul cu care isi incuie tarusul cu care blocheaza locul de parcare pe timpul cand nu este masina lui parcata acolo.....sau in yala usii metalice a vecinului care evident de al dracu iti blocheaza masina , dar cu conditia sa nu fie nimeni acasa , ca sa isi strice singur usa , neputand intra in locuinta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum