Vizitator diavolulxxxl Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 salutam si eu o problema cu monitorul.Am un monitor LCD marca PRESTIGIO.Si numai merge are ceva sursa.Cand il alimentez incepe sa pacaie face PAC PAC PAC undeva la sursa unde nu-mi dau seama.Nu se mai aprinde nici ledurile ,nimica doar pacaie sursa in monitor.Am scos-o afara ,am controlat tensiunea si nu-mi dau seama ce are.Ma Poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Vizitator stoicacflorin Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Incerca sa restezi sursa in sarcina. Conecteaz-o la o rezistenta de ...15 - 22 ohm, asta insemna in jur de 1A pentru 18V (cam asa au sursele de LCD). Daca sursa merge e posibil sa fie de la monitor. Succes! Link spre comentariu
Mesterul Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Scoate sursa din el, vezi daca ia vreo referinta de undeva, iar daca n-are refeinta si e o sursa clasica se depaneaza f usor.Pe cel putin una din tensiuni se conecteaza un consumator (rezistenta, bec) si se alimenteaza sursa.Daca nu merge se depaneaza ca orice sursa in comutatie( integrat, condensatori, zennere rezistente, etc). Daca merge sursa....e din altceva (placa de descarcare, etc, etc). Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum