Jimmy Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 daca ai scule si ceva indemanare, il poti desface tu, si poti inspecta vizual lipiturile si traseele, dar mai bine il duci sa-l vada un mester. Link spre comentariu
Vizitator dduuddee Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 SAlut imi cer scuze daca nam postat unde trebuia dar daca tot am facuto sa va zic si de ce? Am urmatoare amplificare http://www.swissmania.ch/A663098/HiFi-R ... Tuner.html la care sunt conectate 2 boxe 40W si un subwoofer de 200W problema este ca pe subwoofer imi ies inalte si medi fiind conectat pe unul din canalele de 60W , woofer-ul are filtru pasiv in interior exista vreo modalitate sau alt montaj care il pot pune pe fir pentru a taia medile si inaltele pe acel canal? Multumesc Anticipat si scuze daca nam postat unde trebuie Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 rasistule, macar daca mascai si tu linkul ala cumva...nici un strop de stima pentru tine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum