wally_gatter Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 La 13.03.2020 la 11:41, validae a spus: Puteţi să vă racordaţi admisia de aer a centralei de afară, prin tub flexibil sau ţeavă de diametru corespunzător.Chiar e indicat s-o faceţi, pentru că tirajul creşte şi nu mai există riscul de a rămâne fără aer din cauza etanşării uşilor moderne. Vali , banuiesc ca da. eu vreau admisie separzata a aerulyu. Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Nu cred să existe centrală pe lemne cu admisie exterioară de aer din construcţie, cele pe gaz o au constructiv direct pe coşul de evacuare fiindcă ele evacuează practic dioxid de carbon şi aburi, nu funingine...iar cele pe lemne şi combustibili solid necesită obligatoriu coşuri înalte, dat fiind că evacuează şi gudroane, particule solide, etc. Cum scriam anterior, am văzut demult în colecţia revistei Tehnium un articol vechi, unde se descriau modalităţile de aducere a aerului de ardere din exterior pentru sobe şi corpuri de încălzire pe lemne. Editat Martie 14, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum