Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

punere in punte a unui amplif

Vizitator

Postări Recomandate

am un amplifiactor quadro 4X40W de la adelaida si vreau sal transform intrun amplif 2X80W!! se poate?? ar avea ceva daca as pune doua intari pe acelaisi canal(miar afecta cu ceva sursa de semnal care ar fi un PC)???????????

Edit Kimnotyze: Ai postat gresit la Alimentatoare!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

4

• adi_0106

3

• LUCI

2

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

as avea shi eu o intrebare referitoare la topicul astanu s-ar putea folosi difuzoare cu 2 bobine, in sensul ca s-ar conecta cate o bobina la cate o ieshire?daca am spus o prostie va rog sa ma corectati!!!

Link spre comentariu

Incerca in paralel. cu rez de 0.2 ohm 5 W pe iesiri .. vezi sa fie identice canalele(tot piese,preamplif ce mai e pe acolo....) dar probabil nu va merge bine.....

Link spre comentariu
Vizitator balog

Se poate face legatura in punte intre doua amplifutri prin realizarea unei conexiuni sau montaj inversor de faza care inverseaza semnalul la cel de al doilea amplif, si legarea unui difuzor de impedanta si putere dubla intre cele doua iesri ale amplificatoarelor.

Link spre comentariu

Se poate face legatura in punte intre doua amplifutri prin realizarea unei conexiuni sau montaj inversor de faza care inverseaza semnalul la cel de al doilea amplif, si legarea unui difuzor de impedanta si putere dubla intre cele doua iesri ale amplificatoarelor.

inversorul asta nu se monteaja inainte de amplif ???era o shema pe undeva pe siteu asta http://sound.westhost.com
Link spre comentariu

ok!! da atunci cei de la adelaida de ce il maivand?? doar daca ai o placa de sunet care sa scoata cel putin patru iesieri si atuncia este totu ok, da in rest sa inteleg ca nu-l prea poi folosi amplifu la puterea lui maxima(2x80W) si il poti folosi doar(2x40W), tu platind pt 4X40W si................................................

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări