Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV pe net

MishuL

Postări Recomandate

Prieteni, fiind acum in Frantza, unde au ashtia toot soiul de tocshouri shi alte programe aaaabsolut cretine, vreau sa ma uit shi eu la posturi romaneshti. Am dat cu Gogu, am gasit cool-digitv.net, ala vrea musai cu IE (eu nu-l mai fol demult, am dat-o pe Mozilla) toate bune shi frumoase dar dupa 1-2 minute mi se varsa (apare kktul ala de mesaj cu encountered an error send/don't send report)Ce sa fac? Stie cineva un alt site fiabil?In rest retzeaua shi calculiciul vad ca ma tzin- cat timp merge, merge f bine....Merci d'avance! :reytre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

5

• Golem

1

• traianpop

1

• 2 săptămâni mai târziu...

Se pare ca am ceva brambureli prin regishtri shi niscai virushi, asha zic f'o 2 repatratoare de erori de pe net, dar la care diagnosticul e moca, tratamentul costa :jytuiyu . Sa rezolv intai asta shi poate o sa mearga bine shi IE-ul....PS. Pt a nu creea confuzie- calculiciul la care se refera prezentul topic e asta din Frantza; cel din topicul "Calculator lent pr Youtube" este altul, ala din RO!

Link spre comentariu

Am gasit un reparator de registri moca, l-am rulat, a gasit o gramada de chestii lipsa, le-am reparat, dar problema cu teve persista- dupa un minut shi ceva de vizionare apare pe imagine mesajul ala cu incautard an eror send/don't send, dau fereastra asta de eroare la o parte, mai merge cateva secunde shi gata.Ce dracu' sa-i mai fac? :jytuiyu Virusi, cel putin downadup32, se pare ca n-am...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări