Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire display mp4

Vizitator cyb3rman

Postări Recomandate

Vizitator cyb3rman

de unde as putea achizitiona un display TFT mp4 CNR-MPV4AH de 2.4 inch si cam cat m-ar costa?mi s-a spart si as vrea sa-l inlocuiesc eu manual pt ca nu gasesc in Braila vreun service pt mp4daca l-as duce in garantie mi l-ar repara? (cu bani cred, ca eu l-am spart ;)) )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nana

2

• bogdan_

1

• nooob64

1

E posibil sa te coste LCD-ul + manopera mai mult decat MP4 la un loc. Ideea e ca nu stiu ce lcd are ca sa iti dau un pretz de exemplu un lcd grafic color de vre-o 320x200 pixeli e vre-o 2,5 milioane, adica 50 euro in sus. Daca o mai fi si nustiu ce chinezism de trebe importat atunci sa vezi tu distractie.

Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman

am desfacut mp4 dar nu stiu cum sa scot Display-ulm-am uitat la specificatii si scrie ca e TFTnu pot lua o chinezarie de display ieftin.. trebuie sa fie exact acelasi? ca nu-l pot scoate si nu vad numeleeu pe acest mp4 am dat 170, deci display-ul nu are cum sa fie asa de mult :-s

Link spre comentariu

nu poti lua o chinezarie de display pentru ca fiecare model de display are modul lui de functionare, ca sa nu mai vorbim de codarea semnalelor, demultiplexarea lor etc. si softu controlerului de pe MP4 tau e facut pentru acel model specific, deci mai intai trebe sa afli ce model de display e ca sa poti sa il compari cu altul. Oricum parerea mea ca la pretu ala care l-ai dat tu pe el ce incerci tu sa faci e :nas: . Dar na fiecare cu pasarelele lui.

Link spre comentariu

Probabil nici nu ai sa vezi. Sunt sanse sa fie facut special pentru produsul respectiv si atunci nu are nici un sens sa puna nume pe el. Daca il duci in service eu zic ca ai sanse minime sa ti-l inlocuiasca. Observ ca e cam 160 de lei un player nou. La pretul asta nu ai cum sa scoti inlocuirea ecranului suficient de mult mai ieftina cat sa merite deranjul.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator magnetikus

...eu pe acest mp4 am dat 170, deci display-ul nu are cum sa fie asa de mult :-s

mp4 a costat asa de putin, incat sa-si permita sa-l vanda cu 170, doar pentru ca au comandat zeci de mii bucati din fiecare componenta.daca tu vei cere un singur ecran, (in ideea ca gasesti furnizorul), l-ai plati f scump.economics 101...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări