Vizitator BeauFumez Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 am un difuzor Jbl gt152 15" si ce vreau, e sa ii fac o cutie ..BandPass cum ziceti ca e mai bine cu ambele camere "aerisite" sau numai cu una, va rog sa ma ajutati cu un proiect ...BP.. nu stiu parametrii T/S..nu ii gasesc decat urmatoarele poze: va multumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Uite aici ! Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 nu prea cred ca s/ar comporta atat de bine intr/un band/pass si pe langa asta mi se pare cam mare pentru ce vrei tu sa faci cu el..un bassreflex standard ar fi mai indicatbafta Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Oricum fara parametri nici nu poti sa te gandesti sa faci bandpass. Fisa aia tehnica vad ca are doar niste dimensiuni de incinte (sau nu vad eu bine), in orice caz, fa una din ele si va suna destul de bine. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Fisa aia tehnica vad ca are doar niste dimensiuni de incintePe prima pagina de acolo, in coltul stinga sus, vezi de unde provine fisa aia tehnica - de la producatorul difuzoarelor. Banuiesc ca stie ce spune ! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Pai nu am zis ca fabricantul nu stie ce spune, ba chiar i'am recomandat sa faca una din incintele precizate. Am remarcat doar ca nu se dau explicit parametrii T/S. Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 uitandu-ma la el si la cutiile recomadate si extensia obtinuta,daca il vei folosi in masina eu as zic sa faci cutia inchisa de 60l Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum