chorchy Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 a folosit cineva acest woofer?s-ar putea face un bookshelf cu el,fara sa se simta o lipsa acuta de joase?stie cineva cat este xmax la el?am cautat de am innebunit Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Asta e tot ce stiu despre el. Are un SPL foarte mic !Woofer Speaker GDN 17/40 4 OhmPower handling capacity: 40 WUsage: Home Theatre SystemCone material: Glass FibreFerrite Magnet: 83x31x15Weight: 0,94 kgSensivity: 88 dBFrequency response: 80 - 8000 Hz Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 daca nu le-ai achizitionat deja mergi pe altceva pt ca nu este f extraordinar pe joase dupa parametrii( la aceiasi banutzi poti lua gtc 16/40/1 de ex.)intr-adevar nu costa mult iar un spl de 88db /1w este f ok ca nu e de sonorizare si nici nu are 15"...era sa uit...xmax matematic este de 1,5mm (intr-un sens bineinteles) ,deci nu va putea inghiti bas f jos si putere mare ,dar cred ca va suna binisor ca midbas Link spre comentariu
chorchy Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 multumesc pentru sfaturi.am comandat pa 800k pana la urma.incinta de 20 de litri,acordaj la 60 hz.group delay cam mare la frecventa de acordaj,dar asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum