Vizitator jon-nelutu Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Buna.Poate sa imi spuna cineva ce filtre sa folosesc pentru difuzoare RCF LF18N401 cu urmatoarele caracteristici:putere nominala 1200W,,,,,putere muzicala 2400W,,,,,8 ohm,,,,,,,gama de frecventa 30 Hz-1 Khz,,,,,,,,98 Db,,,,,,,,.Am tot cautat in magazine si mi s-a spus ca nu o sa gasesc la asa putere mare,eventual sa iau legatura cu cineva sa imi faca.Intreb daca nu are cineva o schema sau daca mi-ar putea cineva face.In cartea thenica difuzoarele sunt recomandate ca difuzoare pentru boxe de bass-reflex.Mar mai interesa si dimensiunile corecte pentru boxe.Va multumesc mult. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 23, 2009 Administratori Partajează Postat Decembrie 23, 2009 filtre pasive nu o sa gasesti, pune unu activ si gata, este mult mai ieftin si bineinteles mai fiabil http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 ce filtre sa folosesc pentru difuzoare RCF LF18N401Nici nu te gindi la filtre pasive ! Chiar daca le-ar face cineva, vei avea pierderi de putere foarte mari, tinind cont de puterea ce trebuie transmisa difuzoarelor. Asculta sfatul primit si foloseste cu incredere filtrele active propuse ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum